Wednesday, September 15, 2010

Aku bukan orang Indon



Aku :   Kamis ni Kak Jamme (senior sekolah aku dlu) invite open house umah die..


AJ :   Kamis ni pon ade member invite gak area KL..tengok la kalau sempat..


Aku :   Eh kamis ni x keje ke??


AJ :   Aah la..kan public holiday..kire cuti la..same cam 31 Ogos la..


Aku :   Eh cuti kenape plak??


AJ :   Kamu baru tiba dari Indon ya?Kapan tibanya?Mau cari kerja di Malaysia ya?xmau kerja di  Indonesia?haha..Kamis ni kan cuti sempena Hari Malaysia..16 September 1963..baru isytiharkan..


Aku :   Hehehehe..patot la sume org nak buat open house kamis ni..ingat sume org amik cuti..hoho


AJ :   Tuh la..len kali tengok tv tengok berite tuh..

Okey! Fine!!
Aku memang x suke tengok berite..
Tp aku suke bace paper..dalam paper tade tulis pon..
Ke aku yg x nampak???


Adioss...
With Love : Syazwana Jamal :)


3 comments

September 15, 2010 at 7:33 PM

dengar radio pn banyak2 kali dah diorg ulang2 kot. haih. katak bawah tempurung sggh kamu nie.

September 16, 2010 at 9:14 AM

incek liquid pon igt tak cuti ahahaha patutla ramai nye wat opeh house harini uhu

September 16, 2010 at 11:50 AM

ainul: hahaha..mane la aku nak amik taw agt pon..hik3..

liquid: taw xpe..ingat dorg memang amek cuti beramai2..konpius2..hoho

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal