Tuesday, September 7, 2010

Aku kene tahan dengan JPJ!!!



Tajuk nak gempak kan..hoho...citernye begini..pagi td cm bese la aku bangun sahur kol 5..kat umah wajib bangun sahur sebab En. Jamal akan masak sedap2..rugi kalau terlepas..hoho...then lepas sahur mcm bese gak la aku akan sambung tido..tido punye tido then aku bangun balik kemas2 umah, basuh baju dan sebagainye..rajen kan aku..sejuk perot mak aku mengandungkan aku..muahahahaha.....pastu aku tataw nak buat ape ag aku pon masuk la bilek..belek2 hp..xde msg plak..mesti AJ bz..chewah..gagagaga....pgg2 henpon tetibe ase ngantok plak..aku pon bareng2 la..then tetido lagi...

Tem tgh tido boley plak mimpi kene tahan ngan JPJ kan..ciss...dalam mimpi tu aku nek keta ngan akak aku ngan abg ipar aku ngan anak buah aku sorg..abg ipar aku drive la kan..aku penumpang kat belakang...tetibe sampai satu tempat kat mane tah ade roadblock JPJ..aku dlm hati 'mesti dorg carik duit ni..kan dh nak raye'..ngahahahaha..jht giler ek pk..dulik haper kan...nak di jadikan cter ktorg kene tahan ngan sorg anggota JPJ nih..aku igt ag muke die..seyes x hensem botak plak tuh..ade misai sket2..

Yang aku peliknye die terus jek bukak pintu seat belakang..kot ye pon aku ni cantek thp dewa kan ko ckp je la ngan driver..nak ckp ngan aku bwat haper kan..bengang jek aku...tp xpela kan..sabar jek..maklumlah bulan pose...tak lame lepas tuh die mintak IC aku..aku dh gelabah la sebab aku ni suke jek g jenjalan x bawak IC..padan la muke aku kan kalau kene tido lokap..tp aku x ckp aku tertinggal IC..aku bwat2 carik dlm purse aku..kompem mmg xde..cne nih..aku pandang akak aku..akak aku siap ckp ngan JPJ tu aku baru balik PLKN..IC xde ngan aku..bile pk2  balik ape kene mengene PLKN dgn tertinggal IC kan..tp xpe la..terdesak...hoho...

Pastuh ape lagi kan suke la JPJ tuh aku xde IC..boley la die saman aku kan...dengan sepantas kilat die pon mengeluarkan surat saman...aku tem tuh dh mencarut2 dh dlm keta...x kire la bulan pose ke x kan...kuang hajar nye JPJ..nak di jadikan cter JPJ tu dgr ape aku carut..die pon ape lagi marah2 la..aku dulik haper kan..wat pekak telinge lah..make abg ipar aku pon bayar la saman tu on the spot..then aku pk2 lagik..org kene saman bayar on the spot ke????yela aku mane taw sebab aku kan baek..mane penah kene saman kan..hahaha...

Lepas bayar saman ktorg pon nak gerak la balik...b4 balik kawan kepade JPJ tadi sempat ckp ngan ktorg yg JPJ td mintak maap..owh ko dh saman aku ko nak mintak maap plak...motif????ktorg pon dengan bengangnye pon bla la dr situ..b4 bla sempat ag aku jerit kat JPJ x gune tuh..huahuahua...

Tetibe aku terjage...dh dkt kol 12 upenye...bangun2 je terbayang2 muke JPJ td yg botak tuh lagi x hensem..spoil mood aku arini...

Adios..

With Love : Syazwana Jamal :)


2 comments

September 8, 2010 at 4:56 PM

memang bengong giler post ko ni. haha....

September 9, 2010 at 10:40 PM

hahahaha...nak buat cmne..dh termimpi camtuh..huhu

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal