Wednesday, September 15, 2010

Homework aku x siap lagi!!!



Arini aku bangun2 tido baru aku ingat yang aku ade banyak giler homework yang aku x siap lagi...susahnya jadik budak final year nih..dah la aku balik raya nih sehelai sepinggang..x bawak satu ape pon keje2 aku..padan la muke aku kan..balik umah wat2 lupe plak nak bawak keje..hamek kau..naek nih melambak keje nak kene submit..dengan test lagi.adoiyaii..

Senanye aku rase sempat jek naek ni aku nak siapkan kejap (kompem ahad malam x tido)..tp malam td boleh plak aku mimpi kene marah ngan lectrer sebab x siap kan homework..

Aku mimpi aku ikot AJ pegi lawan futsal..tempat die lawan tu satu blok ngan tempat study aku..aku pon xtaw la apsal kan..pastu aku terlambat masuk kelas Dr. Zack (die x garang langsung)..kelas die kol 8.30 tp aku masuk dh kol 9..then die dh abes bg lecture dah..then die tenung aku macam nak makan aku jek..pada hal die tuh mcm tak pernah marah org jek..hoho

Pastu aku gelabah la kan..sume org dh submit plak tuh..camne aku nak meng'copy' nih..aku pon mule la start kreativiti aku yg memang kreatif nih..tah hape yg aku tulis dalam homework aku tuh aku pon xtaw..hoho..

Patuh tetibe jek dengar suara mak aku..upe2 nye mak aku dh kejut bangon tido..hoho..dh pagi upenye..spoil jek mimpi aku nih..siot tol..dah aku asyik ingat kan keje aku kat kl tuh..camne nak dating nih..hohoho


Adios........
With Love : Syazwana Jamal :)


3 comments

September 15, 2010 at 11:41 AM

ala keje last2 minit mmg besh hee msti rase nk jerit2 jek bile tensen tu ehehehehe

September 15, 2010 at 3:09 PM

aq pn same weh. xbwk balik keje pn!~

September 15, 2010 at 5:23 PM

liquid: hak3..ni mesti salu bwat neh..hehe

chentaMAYA: abes la kite!adoii..

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal