Thursday, September 23, 2010

LELAKI KACAK



Lelaki kacak terdiri daripada mereka yang berkerja sebagai:


Doktor          89%
Peguam         75%
Pelakon         63%
Olahragawan       41%
Tentera          23%




Boley caye ke???
Camtuh nak kawen ngan doktor lah (ade pelak doktor nak kat kaw kan pompan)
Eh! Ade aku kesah..
Muahahahahahahaha


Eh eh tapi dulu kan tem aku sekolah ade olahragawan tuh x hensem langsung pon...
Tapi memang lah hebat berlari...
Tapi awek cun giler wooo...
Thumbs up!
Tp ada wa kesah!
huahuahuahuahua





Adiosss....
With Love : Syazwana Jamal :)


1 comment

September 23, 2010 at 3:50 PM

highlight semua yang nk di quote then baru tekan quote .

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal