Wednesday, October 13, 2010

entry khas utk momok tomok




aku ade sorang kawan..
name die momok tomok..
name manje die adalah momok..
momok clasmate aku kat university..
momok sangat suke perasan comel..
tapi die memang comel..

presenting momok..
comel x comel x..hahaha

momok suke giler main game kat fb..
macam2 game die main..
kalau boley sume game kat fb die nak main..
aku pon suke main gak game kat fb..
tp sekang dh kurang dah..
aku suke main satu game nih..
name game tuh pet society...
momok pon suka main pet society..
seronok taw game tuh..
feeling2 ade pet betol2 plak..
:)


name pet aku ke ai..ni gambar dalam umah..


kanan tuh pet momok..namenye momo..
dah abes raye pon still nak pakai baju raye..

minggu neh kat pet society kene kumpol buah-buahan yang cute..
kite kene cari satu binatang name hideeni baru boley dpt buah tuh..

nih la hideeni..
burok tp sumel..

tengok buah2 aku x cukop lagi :(

so tadi aku telah memakse momok utk tolong carik hideeni supaye aku dpt kumpol buah..
so dpt pear kaler ijau cair tuh..
mekaseh momok!!

mcm budak2 giler kan..
ade aku kesah..
huahuahua..

eh men game nih seronok taw...
comel jek..
boley tanam2 pokok tanam bunge p mancing p shoping...
hahaha

ni sume aku tanam..haha



siap boley beli keta lagi u..


di sini aku ingin mengucapkan terime kaseh kepade momok kerane menolong aku..
esok-esok aku nak pakse ko tlg aku lagi..
ngahahahaha...

p/s: kanak-kanak mode..sesekali tape la kan..

p/s/s: momok yang soh aku wat entry khas utk die..



Adiosss...





With Love : Syazwana Jamal :)


1 comment

October 13, 2010 at 9:10 PM

hahahahahhahaha..... well, aku memang comei pown. mcm pet aku yg nama momo tu.
ko pon kena la post hideeni tu. aku ak gak.

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal