Friday, October 8, 2010

2010 oh 2010





Semalam jalan2 kat fb jumpe benda alah neh kat syahirul.com..
Nak hapdet kat blog..
Tem2 aku nak hapdet neh la wifi wat hal..
Terpakse lah hapdet hari neh..

Okey aku jumpe neh..



Selama neh tengok kalendar x penah plak kan nak tengok bende2 neh sume..
Tapi btol ke jadi every 823 years jek?
Bile aku cek satu2 bulan for tahun neh (gigih giler kan)..
Aku jumpe January 2010 pon ade 5 jumaat 5 sabtu and 5 ahad gak...
Pastu aku carik2 lagi (tade keje tol kan)
And aku realize yang tiap2 taun jadi bende neh..
Cube korang Check..

Bulan yang ade 5 jumaat 5 sabtu and 5 ahad 
2004 - October
2005 - Julai
2006 - December
2008 - Ogos
2009 -May
2007 je tade


Hmmm...
Kadang2 fakta neh pelik2 jek...
Renung-renungkan dan selamat beramal...hehe


Adioss..


With Love : Syazwana Jamal :)


2 comments

October 10, 2010 at 5:31 PM

mmg rjin n xde keje~XP

October 10, 2010 at 11:26 PM

haha.pade hal kje melambak.hehe

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal