Thursday, November 18, 2010

ada beran ke nak order McD camni?



first time aku tengok video ni..
terus nak share..
manusia dah terlalu kreatif sampai semua benda nak berseni.
xD





amacam ade berani nak pergi McD order camni??
tapi cool ek?

tapi kalau aku belakang diaorang ni berbulu jugak la nak tunggu..
dah la tengah lapar..
pape pon nice work!
boley gak menghilangkan stress pekerja-pekerja McD..
ke dorang lagi stress sebab layan customer macam-macam ragam ni..
hihi
xD



With Love : Syazwana Jamal :)


8 comments

November 18, 2010 at 11:28 AM

kalau aku lg stress kot. pekerja McD ni ada target taw. diorang kena layan sekian2 number of customer. so, diorang ni melambatkan orang. tp itu time peak hour aje.
kalu time tgh pagi buta ok kot. hehe...

November 18, 2010 at 11:46 AM

@MomTom
eh yeke??
baru taw..hahaha
ni time tak ramai orang lah kot
xD

November 18, 2010 at 11:47 AM

haaaaaaaa... xpe.skrg ko taw

November 18, 2010 at 11:50 AM

@MomTom
yeay!
thnx momo chan
:P

November 18, 2010 at 5:35 PM

hahaha.ini sgt cool.kalau aku buat tibe2 kuali buger terbang kau aku cari ea.aja aku bukan2.hehehhehe

Terkini: 1. Entry Ke-47 Nie Entry Paling Panjang Aku Pernah Tulis 2. Bila Aku Jumpe Perempuan Yang Aku Benci 3. Selamat Hari Raya Aidiladha

November 18, 2010 at 5:43 PM

@Zulfahmi Abidin
wakakakaka
ko buat jangan lupe rakam video eh
:D

December 8, 2010 at 6:08 PM

huhuhu..ada juga orang mc nie kan..huhuhuhu

December 8, 2010 at 6:11 PM

@HafizYahya
manusia semakin berani
kekeke

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal