Thursday, November 4, 2010

Ailyl Mystery GiveAway!







okey kite mulakan dengan bismillah...
:)

1. kenape rambut kaler hitam?
sebab ai memang suke rambut kaler hitam..tp sygnye rambut sendiri x berapa nak hitam..jadi haruslah kaler ini doodle punye rambut dengan kaler hitam..weee

2. mate kaler hazel
oh! sgt jeles dengan kawan ai yg ade mate kaler hazel..jadi disebabkan mate sendiri x berapa nak hazel kita kaler la doodle ni punye mate kaler hazel.. xD

3. muke kaler putih 
ini kerana muka sendiri adalah tak berapa nak putih..maka ini doodle harus di warna supaya menjadi muke idaman..ngeee

4. baju kaler kuning
kuning warna di raja..kuning warna yang ceria dan terang..kuning bukan warna fevret ai tapi rasanya ini doodle sesuai memakai baju berwarna kuning..baru la menarik perhatian..hehe

5. seluar warna pink
bila baju dh cantik kaler kuning haruslah cari seluar yang sepadan warnanya..warna pink macam padan je dengan warna kuning kan??ke tak? T__T

6. kasut warna ungu
senanye tataw nak letak warna ape kat kasut ni..tapi macam cantik je kan kasut warna ungu ni..lagi pon ai tak penah ade kasut warna ungu so apa kata kita pakaikan doodle ni dengan kasut kaler ungu..hmm menarik2.. xD

7. eyeshadow warna kuning
eyeshadow mesti lah nak same kaler dengan baju..jadi bertambah la menarik perhatioannye..tak gitu?? xD

8. blusher warna pink
oh ai memang suke blusher kaler pink..kaler laen macam tak sesuai jek..kalau tak pakai blusher rase macam pucat je kan..pakai lah blusher jadi berseri-seri..gitu kan..hoho

9. lipstik warna merah
ai x suke lipstik kaler merah..tapi bila tengok ini doodle pakai lipstik kaler merah macam menawan plak..adakah kerana doodle ini berkulit cerah?oh sedihnya ai yang tak berapa cerah ni.

10. background kaler pink
last sekali background..disebabkan blog ailyl warna pink jadi ai dengan baik hatinya telah memilih background ini doodle dengan kaler pink..cepat ckp time kasih..wakakaka xD

korang berminat??
mai join sini
gud luck!
xD

With Love : Syazwana Jamal :)


18 comments

November 4, 2010 at 10:00 PM

wah.
gud luck.
moge u dpt giveaway tu.
XD

November 4, 2010 at 10:00 PM

wah.
gud luck.
moge u dpt giveaway tu.
XD

Anonymous
November 4, 2010 at 10:04 PM

mate hazel tu sape ?
ahaks !
:D

November 4, 2010 at 11:49 PM

@zami
thnx babe..
saje try2
bosan giler tadi
hehehe
xD

November 4, 2010 at 11:50 PM

@anonymous
aku macam kenal je anonymous ni la.
wakakakaka
cis mentang2 mate ko hazel..

November 5, 2010 at 1:00 AM

thanks ya rajin sungguh komen!

sbgai balasan i klik iklan nuffnang u! hehe

November 5, 2010 at 1:02 AM

@qarl
wakakakaka
thnx babe
ai bosan giler senanye
tuh yg menjengah2 blog org n komen2 tuh
xD

Anonymous
November 5, 2010 at 8:47 AM

haha, taw ko eh aku anon tu :P

jangan jeles :P

November 5, 2010 at 11:56 AM

comell.
hope u get the giveaway tuh ;)

November 5, 2010 at 12:30 PM

@anonymous
ceh porrahh!
hahahahaha

November 5, 2010 at 12:30 PM

@najma osman
hehehe..thnx..saje2 jek..first time join contest..mcm menarik kaler2 nih..
xD

November 14, 2010 at 7:12 PM

goodluck yea :)

November 14, 2010 at 10:57 PM

@wannurfazrini
thnx babe
:)

November 29, 2010 at 5:44 PM

layout blog cantik....pink-pink giii tu ^__^

November 29, 2010 at 5:57 PM

@SHYLA
hehehe
tak suke pon pink
tibe2 blog kaler pink
layan jek
xD

November 30, 2010 at 4:16 PM

haha..comel!!siap ade miow lagi..^_^

November 30, 2010 at 6:58 PM

@♥CIK SHA♥
hehe..
maen2 kaler
:D

December 25, 2010 at 5:57 PM

suka mata dia!
mmg cute

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal