Monday, November 8, 2010

bila atm card mula main-main



 
arini bangun pagi dengan semangat membara-bara nak pergi fakulti..
err act x lah pagi sangat..
wakakaka xD

dah siap-siap sume turun la umah nak pergi tunggu bas..
before tuh singgah kat seven E sebab nak draw duit kat AmBank..
tiba-tiba..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tetttt.....
kad atm tak boley masok atm ambank..
aku gune bank islam..
before ni boley je kad atm aku masuk mane2 bank..
aku dh gelabah
ape tak nye..
seluk poket ade rm2 jek..
cukop2 nak naek bas sampai UM..
naik rapidKL dari pantai dalam sampai stesen U dah rm1
pastuh dari stesen U nak masuk UM dah rm1..
aduhh..

tapi aku nekad..
berbekalkan rm2 aku naek bas gak masuk UM..
dalam UM ade kaunter Bank Islam..
dalam hati kalau kad aku tak boley betolkan satu hari aku nak balik pantai dalam jalan kaki..
T___T

sampai kat bank islam aku try dulu masuk kat atm mesin dia..
tiba-tiba..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tettttt...
boley kaw!
naseb baek aku try dulu..
kalau aku maen redah pegi  kaunter ckp kad aku rosak sume mau malu aku..
tapi apasal tetiba kad aku x boley masuk bank lain eh??
konpius di situ..


kad kesayangan aku..naseb baek kau sangat diperlukan..
kalau tak aku campak2 ko


nampaknye kad atm aku nak main-main dengan aku ni..
dia ingat atm bank islam ni ade kat mana2 je ke??
cisss...

dah jadi lambat aku nak pegi fakulti..
nak settle barang2 thesis aku..
ni lagi satu hal..
sedey mak!
TT____TT



adiosss...



With Love : Syazwana Jamal :)


12 comments

November 8, 2010 at 1:40 PM

wei bukan tnga cuti ke..??

November 8, 2010 at 1:40 PM

haah
nga cuti tapi department ade je orang
xD

November 8, 2010 at 1:52 PM

ade cas negatif kot kat atm maybank tuh ;D

November 8, 2010 at 2:17 PM

hahaa.~ die nak bergurau 2.. :PP ..

November 8, 2010 at 2:32 PM

@innz
wakakakaka..tuh la kan..hampeh tol
xD

November 8, 2010 at 2:33 PM

@zacky
gurau ke??adeh..kalau rosak x makan la jawabnye
xD

November 8, 2010 at 2:39 PM

eh series?? heh. tpi lecturer mest cuti an. ak tak amek slip exam lagi. XD

November 8, 2010 at 2:52 PM

Kad bank islam aku pun takleh cucuk kat bsn

November 8, 2010 at 2:56 PM

@ainul
tak pasti la..tapi tadi aku nampak je rao jalan2..pastuh nampak si roslan jalan2 gak..ko nak jumpe sape?

November 8, 2010 at 2:57 PM

@fndrocka
seyes??nape eh?
susah betol la cmni haih -__-

November 8, 2010 at 3:23 PM

korg kan syg kad ATm korg...sbb tu dy nak manje2 ngn korg..hehe
cam korg ngn parent / boipren n girpren....heeee~

November 8, 2010 at 3:30 PM

@sembil9n
tuh la pasai kan..
naseb baek syg punye pasai tape lah..
kite bagi die manje2 jap..
xD

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal