Tuesday, November 16, 2010

My first award!



orang lain dah dapat berpuluh-puluh award..
aku baru je dapat satu..
huahuahua..
tapi takpe sebab aku pon baru je lagi kan
xD



aku dapat award ni daripada sembil9n yang secara tidak langsung telah meng'tag' aku..
mekasih mekasih..
jutaan terima kasih kepada semua peminat2 yang telah menyokong saya selama ini..
mak ayah dan ahli keluarga semua..
*dah start perahsan & merepek!
gagagagagaga
sekali sekala ape salahnya kan..
xD

namun begitu walaupon aku bz tapi aku telah meluangkan masa untuk membuat entry ni..
terharu tak terharu tak??
bahaha 
xD

bukan senang2 je taw nak dapat award ni..
harus jawab soalan jugak..
macam masuk pertandingan plak..
hihihi (comel ek gelak cmni)
*muntah!

soalan-soalannya:

1st, write 5 interesting facts about the person who gives you this award

1. nama dia pelik jugak..sembil9n..belit-belit gak la lidah nak menyebutnya.. =p
2. blog dia cantek! gambar selipar..aku dah la suke pakai selipar :D
3. dia ni rajen komen-komen entry aku..mekasih bebanyak xD
4. walaupon blog dia baru seminggu tapi followers dia lagi banyak dari aku yang dah 2 bulan ni (ayat sedey)..huahuahua =p
5. owh! header dia comel..katun2 gitu..i loike! ^^

2nd, write down 10 interesting facts about yourself & your hobby

1. aku ade banyak nama panggilan..adik, adik as, aa, wana, as and cantik..eh! bahaha
2. aku anak nombor 3..aku ade sorang kakak, sorang abang, dua adik lelaki, sorang adik perempuan, sorang anak buah lelaki and sorang anak buah perempuan..weee ^^
3. aku x reti manage duit..kalau banyak duit asyik je nak shoping :p
4. aku suka merajuk and sensitif..suka nanges..sket2 nak nages.. =p
5. aku panas baran..tapi sekarang tengah belajar jadi cool..cewahh!!
6. kalau aku marah aku suka diam diri and tak suka orang pujuk aku.. xD
7. aku sangat meminati kehenseman dean winchester, pelakon supernatural and kalau boley nak pakwe seperti itu..memang tak lah kan.. (ooo kutuk aku..sob sob)
8. aku paling benci and takot labah-labah..even spider mainan pon kalau aku nampak aku akan jerit sampai satu dunia dengar..kuikui
9. aku manje la jugak..*gediks sesangat..
10. aku boley tido selama mungkin..kalau kene pilih makan or tido aku akan pilih tido..zzzzz
eh dah seploh dah?banyak lagi ni nak tulis..miahahahaha

3rd, pick your most 10 deserving recipients and describe them

1. momok tomok : sebab dia coursemate aku yang bulat dan comel (boley gitu)
2. azureen : sebab dia ni junior aku yang rajen giler komen entry aku
3. chentamaya : sebab blog dia sempoi..i loike!
4. ajak : sebab dia besfren aku..huahua
5. innz : sebab mula-mula aku wat blog aku kenal dia dulu..hehe
6. izamir ridzwan : sebab blog dia ade lebah yang comel..heeee 
7. ajie mohd tahir : walaupon aku tak suka labah-labah tapi tuan blog labah-labah ni selalu muncul di komen2 box aku..maseh ya!
8. sembil9n : sebab bagi aku award nih!maseh maseh ^^
9. zulfahmi abidin : sebab blog dia cool and cantek!dia pon rajen je komen entry aku
10. zacky~786~ : dia ni pon rajen komen entry aku..

huh penat gak wat bende ni..
okey sambung study!

xD





With Love : Syazwana Jamal :)


6 comments

November 16, 2010 at 11:04 AM

aittt.... ada nama aku. aku deserve utk apa wana? saspen la.

November 16, 2010 at 11:45 AM

@MomTom
ko deserve untuk dapat award ni la momok..
xD

November 16, 2010 at 3:30 PM

wahh. nama ku juga ade terpacul disitu (ayat takleyh blah) XD

haa nanti2 ak buat ye.. follower da la 22 ketul je.. haha.

thanks sbb tag! tapi siapakah sembil9n itu? kenal kah?

November 16, 2010 at 7:53 PM

@azureEn
haha..tak kenal..kawan2 dalam blog ni..xD

November 18, 2010 at 11:42 AM

yeay~ thnx wana!

November 18, 2010 at 11:45 AM

@MomTomwelkam :)

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal