Wednesday, December 22, 2010

Ibu merajuk sebab fb.



  
salam.

aku ada sorang kazen sebaya dengan aku.
tapi di sebabkan dia lompat jauh sangat time darjah 3 dulu so dia dah kerja dulu lah sekarang kan.
aku lompat kurang jauh so makanya aku study tak habes lagi
 -__-


so nak dijadikan cerita ada one day tuh Pn.Saerah tanya aku kazen aku ni keje kat mana.
aku pon cakap taktaw sebab lama gak tak contact dia ni.
dulu rajen gak berfrenster tapi sekarang ai mane layan frenster lagi uollss.
keh keh keh.


aku try gak cari fb kazen aku ni tapi tak jumpa.
kalau balik kampung pon kadang2 tak jumpa.


so tiba2 satu hari tuh kazen aku ni add fb aku.
maka berjumpa lah kita balik.
aku pon tanye lah macam2 kat dia.
keje mana semua kan.
tapi aku tak cakap dengan Pn.Saerah.
hehehe


so arituh after SPM my parents pergi amik adik aku kat MRSM Batu Pahat.
pastuh terus singgah kampung kat Muar.
dah alang2 kan singgah la sekali.
pulak time tuh kazen aku ada kat kampung.
dengan excited Pn.Saerah call aku.
konon nak bagi taw aku kazen aku keje kat mana semua.


Pn.Saerah : ibu kat kampung ni.tadi amik ayun.
Aku : owh.sape ade kat kampung?
Pn.Saerah : ada je semua.kak ngah pon ada.
Aku: owh.dia keje hospital Batu Pahat kan.
Pn.Saerah : eh mana taw?
Aku : facebook.hehe.wafa (kazen aku kecik lagi) pon ade facebook gak.
Pn.Saerah : owh.len kali tak payah cerita lagi lah.semua dah main facebook jek.

dengar suara orang gelak2 kat belakang.huahuahua




sorry lah ibu.
nak  buat camne.
facebook lagi cepat dari ibu.
hehehe




  





With Love : Syazwana Jamal :)


4 comments

December 22, 2010 at 9:00 PM

sian plak kat mak ko

December 22, 2010 at 9:16 PM

@MomTom
mak aku cool jek
xD

December 23, 2010 at 1:01 AM

ape lg, ko la yg brtggungjwb ajr mak ko main fb~XP

December 23, 2010 at 9:11 AM

@dausmus
hahahaha
mak aku mane de mase
xD

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal