Wednesday, January 26, 2011

1st GA Pearl by mOoN



  
hahaha.
tiba-tiba bukak blog pagi-pagi kene tag dengan En. Gaung.
jom tengok sikit GA nih.
:)






1st GA Pearl daripada Cik Moon.
before tuh kene jawab soalan sikit.


1. sebab kenapa anda join GA nih.

actually kene tag dengan En. Gaung.so fikir-fikir macam dah lama gila tak join ape-ape GA.so apelah kiranya menjoinkan diri dalam GA ni mana tahu kot2 ada luck ke walaupon senanya aku nih memang selalu tade luck.
(huh ape aku merepek ayat panjang-panjang nih.haha)

tapi takpe boley jugak berkenalan dengan Cik Moon kita yang manis nih..hik hik.





2. antara warna putih, peach dan hitam, which color describe u the most..dan nyatakan kenapa..hanya 3 warna di atas tau..


i chose WHITE..
sebabnya kaler putih ni macam suci jek.sebab aku ni ganas sikit lepas tuh emosi tak tentu pasal.jadi kalau pakai baju putih ke tengok benda putih ke rasa macam sejuk sikit hati tuh..hehehe..lagipun warna putih ni cantik dan aku rasa kalau bukak almari baju aku tuh memang nampak kaler putih je banyak sebabnya kalau pergi shoping memang kaler putih jek yang menarik perhatian aku sampai aku suruh kawan aku halang aku daripada beli baju warna putih..keh keh keh.lastly sebab aku suka bunga-bunga yang kaler putih asa macam unik and nak beli banyak-banyak and nak tido atas katil dengan bunga-bungan putih tuh..hahaha..ok dah banyak merepek nih. :p



okey sekarang nak tag tiga orang.





sapa-sapa yang nak join mai klik link nih ramai-ramai.
heee



ok bye.




d

With Love : Syazwana Jamal :)


2 comments

January 26, 2011 at 10:50 AM

penyertaan disahkan...^^

selamat berkenalan jugak dear...thanks join yaa..Good Luck...:)

January 26, 2011 at 4:35 PM

@mOoN

hehehe oryte..

no biggie

xD

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal