Friday, January 14, 2011

apa kene mengena presentation aku dengan bibir aku macam anjelina jolie.




  
alhamdulillah dah abes present thesis petang semalam.
walaupon aku rasa macam tak berapa best tapi ada lah jugak puji-pujian yang aku dapat.
>.<


tapi paling aku rasa geram gila bila assessor aku cakap gini.

'kalau saya jadi awak saya tak tunggu department.saya terus pergi kedai beli plywood sendiri'

'ayah saya bukan cop duit nak belikan plywood harga beratus-ratus' (aku cakap dalam hati)

'lagi satu saya sanggup pinjam duit kawan dulu asalkan barang2 saya ada'

'jpa ngan ptptpu pon tak masuk lagi.nak pinjam celah mana' (masih monolog)

'awak patot tanye supervisor awak cara lain kalau wire2 yang awak order tuh tak sampai.awak patot guna benda lain'

'saya wat appointment dengan supervisor bape kali dah dia cancel.saya kol belom tentu dia jawab.mesej apetah lagi' (hati aku cakap)




tapi takpe.
at lease lega sikit dah habes present.
barang2 aku pon dah sampai petang semalam.
:)


senanya malam semalam masa aku siapkan slide presentation aku tiba-tiba bibir aku bengkak.
selalunya kalau bengkak esoknya mesti ulser nak tumbuh.






tapi hari ni tak keluar pulak itu ulser.
ramai pulak yang tegur.
nasib baik dah tak bengkak sangat.
=.=


tapi feeling-feeling ala-ala anjelina jolie gitu.
kahkahkah.



padahal bibir senget.
bengkak sebelah jek.
justin bibir betol.
xD




c

With Love : Syazwana Jamal :)


8 comments

January 14, 2011 at 4:48 PM

hahahah sebijik angelina jolyy wehh ! ciannn


Check it out Entri Paling Best !
# Isteri Mengidam Makan Babi !#
# Cara Buang Windows Genuine Notification#
# Awek Leggings Ketat Seksi #

January 14, 2011 at 6:56 PM

hahaha.. bermenolog dalam hati sajalah.. :)

wow angelina jolie wannabe niyh.. :p

January 14, 2011 at 6:57 PM

weiiiiiiiiiiiiiiii bengkak gile siot!! ak ingat sikit je. parah nie. parah. XD

kalau lah "menjawab" tu tak dipanggil kurang ajar, mmg best kan..?? senang je nak menjawab slalu. diorg ckp senang la =/

January 15, 2011 at 5:30 PM

@░♥si lampu neon♥░

hehehe

kesian kan

xD

January 15, 2011 at 5:46 PM

@Bateri AA

tahu takpe..

apelah nasib..

kikiki

January 15, 2011 at 5:47 PM

@azureEn

biase lah lecturer..

naseb baik aku dah nak abes..

selamat tinggal lah UM.

haha

January 15, 2011 at 11:00 PM

ciannya ada ulcer jgn lupa mnm air byk2 tau

January 16, 2011 at 10:52 AM

@ayanuts

hehehehe

baik doc.

xD

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal