Saturday, January 1, 2011

Entry pertama 2011



  
salam.



hahaha.
nak gelak kejap.
baru je publish entry terakhir 2010 dah masuk entry pertama 2011.
hepy 2011 uolls.
semoga hepy2 selalu :)



dan secara tidak rasminya umur aku dah 23 tahun.
(dah tue sob sob)
tapi still nampak muda kan kan kan.
*pitam terus



tarikh hari ni cantik jugak.
1.1.11
mesti ramai jugak orang kawin hari ni kan.
dah la hari sabtu.
bila lah turn aku
=.=
okey merapu dah.



azam baru aku yang betol2 nanti2 lah aku cerita yek.
sekarang adalah sangat malas yang amat
^^




aku berharap semoga tahun 2011 ni bagi kegembiraan dalam hidup aku.
sebab 2010 banyak sangat benda tak best yang jadi.
hopefully this year hidup aku lebih terurus.
aminnn.



aku doakan kamu semua pon sentiasa gembira.
:)





d


With Love : Syazwana Jamal :)


6 comments

January 1, 2011 at 12:50 AM

wah.
terus update laju2 ni.
dasat2.

January 1, 2011 at 2:06 AM

amin.

happy new year wana ^^

January 1, 2011 at 11:47 AM

selamat tahun baru 2011...:)

January 1, 2011 at 12:34 PM

@..hizamirahim..
exsaited

xD

January 1, 2011 at 12:35 PM

@azureEn
epy nu year ainul

:)

January 1, 2011 at 12:35 PM

@Derus

selamat tahun baru

:D

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal