Thursday, January 27, 2011

Kenyang perut suka hati.



  
  
bila perut kenyang memang lah suka hati kan.
rasa perut menyanyi-nyanyi lagu gembira jek.
lagi2 kalau dapat makan banyak2 sedap2..
haha.



petang tadi tiba-tiba classmate aku ajak pergi makan malam sama-sama lepastuh bincang nak makan mana pastuh decide nak makan dekat pizza milano (tempat fevret kitorang).
keh keh keh.



so dalam pukul 8.30 bergerak lah kami 5 orang ke sana.
pergi piza milano yang dekat bangsar je.
dekat dan tak ramai orang.
ko bayangkan bangunan 2 tingkat tapi customer dalam 10 orang jek.
peh rasa macam boleh bawak set karaoke peegi sana layan barang satu dua lagu memang tak ramai orang gila.



mula-mula makan spagheti marinara dengan piza ape tah dah lupa sebab keje aku makan jek bab2 order2 ni serahkan pada diorang.
keh keh keh.




dah kenyang makan waffle pulak ambik large mix fruit waffle with ice cream topping sedap gila babas.
lepas tuh tak cukop kitorang tambah lagi banana split.
nyum2 memang sedap hingga menjilat sudu.
XD




kalau korang tak pernah makan dekat pizza milano aku suggest try waffle dia.
sedap woo.
kompem tak rugi.




bila dah kenyang mata pon mulalah berat.
zzzzzz.














p/s : saje je tamo amik gambar takmo bagi korang terliur.keh keh keh. XD





k



With Love : Syazwana Jamal :)


Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal