Tuesday, January 11, 2011

Macam comel sangat lah tuh..



  
aku selalu sentap dengan mamat nih.
siape??
adalah.
kikiki.


yelah kalau mesej selalu sangat tertido.
sentap sentap.
xD


pastuh ada satu hari tuh aku stalk saje usha fb dia.
dia update status.
'bla bla bla...... ^__^'


smiley last tuh yang tak boley bla.
tapi aku tade lah nak komen lebih2 plak kan.
tak lama pastuh ada mesej masuk.

'buat apa ^__^'


tapi aku malas nak layan.
kata sentap kan.
kita boolayan kejap lah.
xD


tak lama pastuh.

'tanak reply ke ^__^'


eh mamat nih sejak bila pulak pujuk orang pakai smiley camni.
sebab before nih sangat susah okeh nak bagi smiley.
tapi dia ingat aku cair ke.
no no no.
xD


pastuh sejak hari tuh semua mesej dia letak binatang ni --> ^__^
mesej yang tak patot ada smiley pon dia pakai letak jugak.

'hari ni nak pindah umah ^__^'

'bz ni ^__^'


memula okey lah.
lama-lama rasa macam 'eh mamat nih bajet comel pulak.sape tah ajar'
>.<




d

With Love : Syazwana Jamal :)


12 comments

January 11, 2011 at 7:02 PM

haha..dia berkenan kat awak le tuh

January 11, 2011 at 7:04 PM

haha.. trademark tu... kene paham.. haha :p

January 11, 2011 at 7:22 PM

@Rozuan Ismail

hahaha..
tade maknenye
>.<

January 11, 2011 at 7:23 PM

@Jeely jelly

tamo paham boleh?

hik hik

>.<

January 11, 2011 at 7:23 PM

@Jeely jelly

tamo paham boleh?

hik hik

>.<

January 11, 2011 at 11:23 PM

hahahaha
ku suka buat smiley bentuk dia

P/S : Mak Nih Bisinglah!!!! Cuba Mak Diam Sikittt!

January 12, 2011 at 12:34 AM

@hans

tanak suke

>.<

January 12, 2011 at 12:40 AM

weyy.. ade sorg mamat nie tnga usha ak pn dok laa tiru wat smiley2 camtu. sebab ak suke buat bile msg dye XD

pas2 kawan dye siap komen kt fesbuk 'eh da reti ko eh buat smiley2 camnie..?'

kawan dye tu kawan ak jugak. abes kene bahan. haha =D

January 12, 2011 at 7:58 AM

@azureEn

hahaha

penyakit kronik

xD

January 27, 2011 at 12:33 AM

adkh ni skndal sme? musykil gk ak ni~XD

January 27, 2011 at 6:01 AM

@dausmus

rahsia..

huahuahua

XD

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal