Sunday, January 2, 2011

"Mari Terjah Blog Saya"



  

aku join segmen Izamir Ridzwan yang hemsem (bukan bodek :p)


sila klik banner untuk ke page IR



follower terkini baru 170 (sikit jek berbanding IR :p)
purata UV sehari baru 100-150.biasa lah budak2 baru belajar :)
jumlah post entry 207 (termasuk entry ini)


aku nak orang terjah blog aku sebab aku suka main terjah2 ni.
hehehe.
owh sebenarnya aku nak tambah kawan2 di alam maya ni.
macam seronok kalau makin ramai kawan :)



kalau korang berminat korang pon boleh join jugak.
mai ramai2 klik sini.
:D




bye.
have a nice sunday >.<



v

With Love : Syazwana Jamal :)


10 comments

January 2, 2011 at 6:35 PM

insyaAllah..kalau ada rezeki bilangan follower akan bertambah...

January 2, 2011 at 6:56 PM

@eqbalzack

hehehe

thanx abd eq

:D

January 2, 2011 at 9:37 PM

good luck k..mesti makin femes lepas ni..hehe

January 2, 2011 at 10:59 PM

terjah dan follow!

January 2, 2011 at 11:41 PM

@E.d.Y

hehehe.

thnx

:D

January 2, 2011 at 11:42 PM

@DaddyDian

hehe.

thank u.

:)

January 3, 2011 at 8:35 AM

follow :)
jemput dtg ke blog yok ^^

January 4, 2011 at 12:21 PM
January 4, 2011 at 8:01 PM

owh
blogger Izamir tu baik
peramah dia
suka header dia ada lebah bergerak

P/S : Belia Benci Kuliah Minggu Pertama!

January 5, 2011 at 9:20 AM

@hans
haah kan.

:D

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal