Sunday, January 2, 2011

Muslim Ahmad dah ada awek.oh frust.



   

semalam tiba-tiba nak tanya pakcik google Muslim Ahmad dah ada awek ke belom.
(hoi perempuan dah tak ada keje sangat ke?)
*wink.



tiba-tiba aku jumpa something.
yang telah membuat aku sedih.



ada orang cakap kat sini Muslim Ahmad dah ada awek.
aku pon sepantas kilat terus terjah.
(kalau belajar tak semangat kalau bab2 camni semangat aje)



dan sampai2 kat page facebook tuh rasa macam nak pengsan.
oh cakap lah ni tak betol.
hik hik.
terkejut sampai nak jatuh kerusi (ni tipu).



tapi aku tetap berfikiran positif.
mungkin adik dia.
tapi nama bapak tak sama pulak.
=.=



mungkin pelanduk dua serupa kot.
:)
















korang nak terjah jugak?
xD






p/s : sob sob sob..



c

With Love : Syazwana Jamal :)


11 comments

January 2, 2011 at 11:26 AM

haha

January 2, 2011 at 5:57 PM

@Pert Doherty
ape gelak2.

hahaha

xD

January 4, 2011 at 2:49 AM

dia dah kapel ngn awek dia dahhh lama dahhh,,&& Awek dia sopannn,,pakai tudung,,:)

January 4, 2011 at 12:21 PM

@iday

:(

Anonymous
April 28, 2011 at 1:23 AM

awek dye blaja skli ngn aweq aq..lawa..dh lme deorg kapel

April 28, 2011 at 2:13 PM

@Anonymous

yeke.
hehehe.
bagus lah.
;p

November 10, 2011 at 5:11 PM

sejak bila kaple ?
ishh , jeless niy !
skg pun still kew ?
mmg tau die kapel , tp x tau since bpe..
:(

November 10, 2011 at 5:15 PM

@njw-j

hehe kite pon tataw lah dear.
redha je lah nak buek camno kan.
:P

November 10, 2011 at 5:16 PM

@njw-j

hehe kite pon tataw lah dear.
redha je lah nak buek camno kan.
:P

February 3, 2012 at 3:55 AM

Skrg muslim dah couple dgn org lain . Dia putus dgn awek lama dia tu bulan 4 tahun 2011 . Dorang dah lama couple , masa sekolah lg .
Nie kita tahu sendiri dari awek lama dia :)

February 7, 2012 at 6:23 PM

hooooo :)

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal