Monday, February 28, 2011

Menyesal ku akui..



  
  
sekarang memang dalam kondisi yang sangat-sangat lah stressnya.
tadi pagi ada test.
as always mesti tak boleh jawab.
T___________T



bila ada test mesti malas nak study.
lepas test kalau tak boleh jawab mesti menyesal.
rasa macam nak ketuk kepala sendiri 88 kali.
anyone?
demn.




this week kene jadi group leader untuk project design.
fine aku kalau kene jadik leader memang fail.
nanges lagi.
T____T



















please anyone masuk meminang saya.

PAAANNGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!














ok bye.











With Love : Syazwana Jamal :)


2 comments

February 28, 2011 at 11:49 PM

kalau masuk minang jd bini no.2 sanggup?keh keh

setakat test tue tiru jer.lain la final exam.

March 1, 2011 at 6:32 PM

@Mohd Fakhrurazi Jamaludin

hahaha

camne nak tiru lecturer asyik dok jalan jalan jek

=.=

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal