Sunday, February 20, 2011

tak nak tulis tajuk boleh?



  
cuba tengok sikit sebelah kanan tuh dah ada ape?
haa tak nampak?
adeh malu pulak nak cakap.
kahkahkah!
*tampaq laju-laju







actually aku baru je buat page untuk blog cikai aku nih.
before ni aku selalu je ping entry aku dekat personal facebook aku tapi rasa macam penuh je pulak fb aku tuh.
dah la aku ni kaki game yo.
makanya kalau bukak wall aku tuh bersepah dengan status lah entry lah game bukan-bukan lah.
so tidak kemas uollss.
jadinya haruslah kita munculkan page untuk blog sendiri.
kih kih kih.




gigih okeh aku buat tadi.
macam orang gila tade keje.
padahal keje melambak-lambak malas nak buat.
kan best kalau assignment aku ke thesis aku ke pasal blog.
barulah hidup seperti di kayangan.
haktuih.





so korang semua dah boley main like-like dah.
jangan memalu kasi tekan eh.
kalau tak nampak scroll ke bawah sikit
XD




lepas ni semua entry aku ping dekat page baru ni jek.
senang sikit.
heeee








ok bye.















With Love : Syazwana Jamal :)


2 comments

February 20, 2011 at 5:32 PM

wahh3.. advanced kaw skrg eh.

buat thesis la wey! XD

February 22, 2011 at 12:06 AM

@azureEn

tak nak tak nak!!

hahaha XD

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal