Saturday, March 5, 2011

bangun pagi pergi jogging buang tebiat.



semalam tiba-tiba je plan nak pergi jogging pagi sabtu yang indah ni.
memula ingat nak pergi jogging dekat tasik s.alam.
tapi desebabkan miss driver punya jam tak ikot waktu malaysia jadi haruslah kita ke tasik yang dekat saja.
pilihan tasik titiwangsa.


gerak dah pukul 8 am.
ingat macam dah lambat tapi rupanya ramai lagi yang tengah joging.
heeee.


berbekalkan kasut sukan baru (ceh nak gak cakap kan), spec itam (gaya mesti ada), sebotol air mineral besar (tak abes pon), towel kecit sangkut kat bahu kami bertiga memulakan langkah.
huahuahua.




gambar adalah tidak ada sebab kitorang datang nak jogging ye bukan nak berphotoshoot.
HAHA!




ni first time aku bangun pagi pergi jogging sebab selalu jogging petang2 jek.
tapi sangat lama okeh dah tak jogging.
so alang-alang dah beli kasut sukan BARU (perlu ke caps lock kan).
grrrr.
okey back to topic.
alang-alang dah ada kasut haruslah guna selalu.
lalala~



dapat jog 2 round keliling tasik titiwangsa.
okey lah untuk aku yang memang dah lama tak lari ni kan.
tapi seyes ramai gila kan sana.
memang fun lah.
plus ada macam banyak sekolah tengah buat merentas desa bagai kat sana kan.
so memang meriah.








lepas jog rasa kurus sket tapi lepas tuh pegi bekfes makan bakso yang sangat sedap banyak-banyak.
=______=
With Love : Syazwana Jamal :)


4 comments

March 5, 2011 at 4:47 PM

pagi tadi berhajat nak jog jugak, tp terbangun kul 10 hehe!

March 5, 2011 at 5:15 PM

@✿ milly molly ✿
hahaha
len kali sila bangun awal yek
:D

March 5, 2011 at 8:36 PM

jog pagi2 mmg best. rasa mcm cool jeh kan org lain terbungkang, kite pergi jog. hohoho
eh eh, kita pon baru beli KASUT SUKAN BARU *opsss tercapslock* hahaha
:)

nice blog.

March 5, 2011 at 8:43 PM

@faradeeba

hahaha.
suke eh.
lalala~
jom joging
:D

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal