Monday, March 7, 2011

Dari alam mistik : di manakah kelas saya?



  
  
pagi tadi dalam pukul 9 lebih kawan kelas aku cik N tepon tanya aku dah bangun ke belom sebab aku dah janji nak temankan dia jumpa lecturer pukul 10.
aku macam pelik sebab dia ada kelas pukul 8-10 am.
sempat pulak die tepon aku dalam kelas.
ke die ponteng kelas?
HAHA!




so dalam pukul 10 lebih aku sampai fakulti terus aku jumpa dia.
rupanya dia memang tak masuk kelas.
ingatkan memonteng.
tapi....















dia cerita..


dia dah datang kelas pagi tuh.
tapi kelas kosong.
dia meset and kol kawan kelas dia tapi takde reply.
dua kali dia masuk kelas tuh tapi still takde orang.
tak lama lepas tuh dia dapat meset dari classmate dia.



A : weh ko tak masuk kelas ke?
N : eh ada kelas ke?
A : ada lah.
N : dekat mana?
A : BP 203.
N : eh dah dua kali aku check.takde orang pon.





lepas tuh si N ni pergi jugak check kelas tuh.
still takde orang.
padahal every week kelas tuh dekat tempat yang sama.














di manakah kelas tersebut?
apakah yang telah terjadi?











ini bukan cerita dongeng.
awas.






















With Love : Syazwana Jamal :)


6 comments

March 7, 2011 at 10:53 PM

seram woo ~ remang bulu roma.

heyp, follow sini *http://rawkkstylo.blogspot.com*

March 7, 2011 at 11:08 PM

@nurul atiqah
hati-hati
XD

March 7, 2011 at 11:18 PM

fuuhhh~ naseb baek clss ak sem nie tade kt blok bp tu. hehehhe :P

March 8, 2011 at 6:07 PM

@azureEn
haha aku penah kelas kat situ sekali je kot
:D

March 8, 2011 at 11:08 PM

erkkk? nih bukan cerita lawak kan?
hahaha seram pulak tibo tibo. :B

March 9, 2011 at 1:01 AM

@faradeeba
hahaha
awas!
:D

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal