Tuesday, March 1, 2011

dugaan oh dugaan :)



  
  
tiba-tiba je dah masuk bulan 3 kan.
nanti tiba-tiba jek dah bulan 4.
pastuh tiba-tiba je dah nak kawen.
eh?




ok tukar topik.
now tengah cari umah sewa sebab owner umah sekarang nak amek umah nak renovate lepas tuh nak bagi dekat anak dia.
=.=




cari bilik untuk sorang maybe senang tapi kalau nak cari rumah yang kosong susah la jugak.
hari-hari dok usha dekat mudah.my.
bila dah jumpa yang okey terlambat lah pulak.
bila jumpa yang available mak datok dasyatnya rumah tuh.




seyes rumah yang hari tuh aku dok pergi usha penyewa baru kuar.
tapi keadaan dalam rumah tuh macam dah kene tinggal 10 tahun (okey macam tipu kan tapi memang betol!)
dengan dapur yang dah berkulat-kulat toilet pon dah berkulat.
tingkap rumah berkarat-karat.
padahal penyewa sebelum tuh satu family.
err bukan kalau family rumah kemas ke?
err no komen.






so by dis week kene settlekan rumah.
plus keje yang memang dah sedia banyak yang aku tak taw bila nak siap entah.
(eleh camne nak siap kalau asyik online je kan)
HAHA!














aku lapar.
sape nak buat delivery free?










With Love : Syazwana Jamal :)


2 comments

March 1, 2011 at 10:15 PM

wow!
tak sbr la nak rasa life yang mcm nihhh.
dah bosan jadik student... huahhhhh!

March 1, 2011 at 10:36 PM

@AISHA INANI

err kite student jugak.
banyak keje esaimen.
hik hik
:D

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal