Tuesday, March 15, 2011

Eh aku bukan nak takutkan kau eh.





petang tadi ada test.
esok pagi ada test kot.
khamis maybe ade test jugak.
ade assesment design project jugak.
letih!
=.=



hari2 bangun awal pergi fakulti kalau ada kelas pergi kelas kalau takde kelas pergi library buat thesis.
sebabnya thesis tak boleh pinjam so nak taknak kene pergi buat keje dekat library jugak.
:(





rutin seharian:

pergi fakulti - kelas - thesis - lunch - thesis




next week kene hantar thesis.
dem ah!
tak suke tak suke.
=.=












eh aku bukan nak takutkan pade sesape yang nak sambung degree.
aku je pemalas.
hakhak!
















tapi thesis @ final year project tuh menakutkan.
aiyokk.
:p











With Love : Syazwana Jamal :)


Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal