Wednesday, March 30, 2011

hey aku rasa orang kaya pon tak buat camni taw.



                                
                                                      
baik lah murid-murid (ececeh ada hati nak jadi cekgu).
hari ni kita akan mengenali perangai pelik seorang lelaki ye.
aku tak taw lah kalau lelaki lain ade perangai macam ni tapi kalau lelaki sorang ni memang pelik betol.
taw lah baru gaji.
keh keh keh.


okey okey.
ape yang peliknye?



dia ni kalau aku gaduh sikit dengan dia lepas tuh aku tak layan dia lepas tuh aku tak reply meset dia dalam dua tiga hari ke camtuh pastuh start lah perangai mengada-ngada dia tuh.


dah tuh sapa suruh cari pasal dengan aku kan. kan dah tak layan. kahhh!


semalam dalam pukul bape entah pukul 10 lebih kot.
dia send meset.
macam bese ah tak layan kan.



lepas tuuuuuuuuuuu.
hamek kaw.

meset masuk tak stop2.
semua meset kosong.

tapiiiii disebabkan aku dah bese dah so aku dah bersedia dari segi fizikal dan mental.
aku biar je henpon tuh bunyi-bunyi sampai dia stop sendiri.
keh keh keh!


agak-agak dah senyap aku amek aku tengok.

wow.
ce teke ce teke?

50 meset?
sikit sangat der.




















New messages : 110

View now?






kaw ade?
muahahahaha!






eh tapiiiiiiiiiiiiiii

tak abes lagi.
aku pon tertipu aku hingat dah stop dah.
setengah jam pastuh masuk lagi.
agaknye dia rest jari kejap kot.
aku biar lagi.




agak-agak dah senyap baru aku tengok.



okey turun sikit.



New messages: 50

View now?








tiba-tiba hari ni baik semula sebab dia nak belanje tengok wayang.
tak sia-sia bermasam muke.
XD






                                                            
                                                                          
With Love : Syazwana Jamal :)


8 comments

March 30, 2011 at 10:57 PM

unik je care die pujok.. keh3

March 30, 2011 at 11:11 PM

pehh tak penat ke asek tekan send je ?
ke dia hantar sekali bulk ?
HAHA !

March 31, 2011 at 12:01 AM

amboiii....tak sia2 merajuk..trs dpt gi tgk wayang !! hehehe

March 31, 2011 at 12:10 AM

@Cik Ezy

unik ke?
mengade jeh tuh
hahaha

March 31, 2011 at 12:11 AM

@Misshy Innz

nanti aku kaji dengan die.
hehehe.
:p

March 31, 2011 at 12:11 AM

@Syazwani Mazlan

kan kan kan.
best gak kadang2 majuk neh.
heeee

March 31, 2011 at 12:50 PM

main kotor u.. haha

March 31, 2011 at 1:04 PM

@engtaukia.com

jangan lah jeles mike

hahaha

:D

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal