Tuesday, March 15, 2011

Kenapa perempuan telefon lelaki?



situasi : di dalam kereta vios.

perjalanan : dari johor menuju ke KL

pelakon : Mr. W (kawan En. M.a.s), gf Mr. W, En M.a.s and aku



telefon Mr. W asyik dok bunyik2 jek. x-gf die telefon sebab konon2 nya nak tanya tempat praktikal. tapi disebabkan Mr. W tengah drive so dia malas nak cakap lama. tapi si x-gf ni asyik lah dok telefon selang setengah jam tanya dah sampai mana sampai gf si Mr. W ni geram :p



gf Mr. W : apesal asyik dok telefon je ni. ni mesti ada pape nih.

Mr. W : takdelah. dia nak tanya tempat praktikal jek.

gf Mr. W : eleh. perempuan kalau asyik dok telefon je mesti ada benda nak cakap ni.

Mr. W : mana ada lah.

gf Mr. W : ye. memang kalau perempuan asyik dok telefon je mesti ade benda dia nak cakap tuh.

En. M.a.s : kalau dia banyak kedit camne?

aku : =.="









                
With Love : Syazwana Jamal :)


Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal