Sunday, March 6, 2011

Lelaki pakai seluar nampak boxer comel ke?



waaaa comeynya mamat tuh.
fuhyo dia pakai boxer levi's lah.
comey gilaaaaaaaaaa.
*muntoh.



fine selalunya perempuan akan pakai seksi2 kan.
okey aku tak nafikan lah.
tapi zaman sekarang nih aku rasa lelaki pon sama jugak suka dok tayang2 ni.
terutama kalau yang pakai jeans tuh kalau boleh selagi tak tayang boxer dia tak sah kan.

aku penah dengar orang cakap gini.



taw tak kenapa lelaki suka beli boxer mahal-mahal?sebabnya kalau dorang pakai seluar kan nampak boxer.malulah kalau pakai boxer takde jenama kan.




kadang-kadang tuh aku tengok lelaki ni pakai belt tapi seluar tetap londeh jugak.
jadi apakah fungsi belt zaman sekarang ni ek?
ada sapa-sapa boleh bagi taw aku yang kekampungan ini kah?
HAHA!




oh maybe trend sekarang lah kot kan.
dok main tayang2 boxer nih.
macam cooool gila lah kan.
*pitam.




aku pernah nampak sorang mamat dekat fakulti aku ni.
dah la pakai baju kecit.
lepastuh suka main angkat2 baju macam memang nak tayang boxer sangat kan.
hello ai tak hingin pon lah nak tengok.
grrrr.
(tapi tertengok jugak lah.kahkahkah!)









apakata ko pakai boxer je pegi jalan.
lagi senang kan.
mesti nyaman je rasa.
eh?




n
With Love : Syazwana Jamal :)


8 comments

March 6, 2011 at 7:55 AM

dah name pun boxer mahal. kene la tunjuk. kalau boxer murah tak payah tunjuk. haha

March 6, 2011 at 10:36 AM

@azizie.com
adeh.
camtu pulak
:D

March 6, 2011 at 11:00 AM

hahahha... setuju2! ramai geng2 shah cam ni...

March 6, 2011 at 11:07 AM

@shahjiehan

hahaha lelaki pon dah setuju neh
heeee
:D

March 8, 2011 at 3:53 PM

lor...lebih baik nampak boxer dari nampak
kulit buntut...hahahha..
tol x???

March 8, 2011 at 6:09 PM

@erie

errr okey

XD

February 6, 2012 at 3:00 AM

Askum tuan punya blog n kwn2 yg kunjung sini.. Sy nk jemput u all,watch n k0men2 VIDEO sy bermain gitar/berkaraoke (klu ada yg tak pakai baju or pakai boxer je tu maaf la ye.huhu..) di channel YouTube sy.. Tp suara x la sedap mana pun.Klik link ni, http://www.youtube.com/shahrulizzuwan

Anonymous
June 3, 2014 at 4:34 PM

Assalamu'alaikum warahmatullah.....tumpang lalu..:-)
saya merupakan Pengedar Sah Shaklee...menyediakan COD di kawasan Nilai, Sepang, KLIA dan kawasan sekitarnya...
saya juga menyediakan servis printing baju dan design2 serta photoshoot utk family/group....

Hubungi saya sekarang: 013 320 6135 (SMS/PM/Whatapps)

http://naturalvitamins14.blogspot.com/

https://www.facebook.com/pages/Vitamin-Semulajadi/1387439034828172

https://www.facebook.com/pages/Graphique-Conception/314551788661948?ref=bookmarks

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal