Tuesday, March 22, 2011

penat je neves-neves sampai off henpon.



  


:)
sebenarnya petang tadi aku ada group discussion pukul 4 pm.
dan aku adalah sangat malas yang amat nak pergi discussion tuh sebab aku adalah memang pemalas.
tapi cube kalau group mate aku bawak Kfc ke Mcd ke piza ke kompem pukul 3 aku dah terpacak kat situ.
keh keh keh.



lagi pun hari ni dah janji nak ngedate sebab En. M.a.s cuti.
plus dia balik kl hari ni.
plus ubat guna-guna aku sangat kuat sampai dia selalu rindu kat aku.
batak gila statement! mampus gue.
plus hari ni first day datang moon so adalah takde mud kalau nak pergi discussion2 bagai neh.
ceh alasan sangat kan.
:p



so dengan tak rasa bersalah nya pukul 4 aku pon terus off henpon dan berkarok macam orang gila sampai pukul 7.
dalam hati kalau ade discussion aku nak cakap aku period cramp.
tak boleh datang.
memang tak berkat betol belajar.
heh!






abes je berjimba aku terus on henpon.
dengan harapan ade banyak miskol and meset masuk.
(macam lah kaw tuh orang penting sangat kan! )



sekali satu meset jek.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

' he said meeting petang ni cancel '








dem ah.
penat aku karang2 ayat bodek nak bagi alasan bagai.
tapi takpe.
at least tak rasa bersalah sangat.
HAHA!






arini banyak gila tersalah cakap.
contoh nampak toyota passo tercakap toyota passio.
pastuh beria cakap passio betol.
dem ah.
T________T








ok bai










:)
With Love : Syazwana Jamal :)


Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal