Thursday, March 3, 2011

satu hari pusing pantai dalam memang berbaloi-baloi



  
  
hari ni memang penat gila.
dah la semalam tido dekat pukul 4 pagi lepas tuh pukul 7 dah bangun nak pegi keje.
memang terbaekkkk gila lah kan.
ni pun baru balik dari tengok rumah dekat pantai dalam.
=.=



balik kelas tiba-tiba didie (my classmate merangkap my housemate) ajak pergi tengok satu rumah ni dekat pantai dalam area bukit angkasa.
rumah dah okey tapi dem terlambat pulak.
ada group dah datang tengok lagi awal.
grrr.
takpe terus ronda satu pantai dalam cari umah sewa.




tengah-tengah bawak motor tiba-tiba didie suruh berhenti sebab dia ternampak satu iklan ni.
memang naseb baik gila kan.
terus buat appointment nak tengok rumah malam ni jugak.
geram sebab dah dua kali terlambat.




oh yeah! tuan rumah okey rumah pon okey cun tak macam rumah yang scary hari tuh.
sewa pon okeyyyyy sangat-sangat.
tapi tingkat 17 memang kalau lif rosak aku ponteng kelas lah.
HAHA!






sukorrrrrrrrrrrr dah dapat rumah sewa.
tak lah kene merempat.






ada sesiapa wanita muslimah nak join rumah aku?
ada kosong lagi nih.
pastikan anda wanita muslimah.
sebarang kekeliruan jantina tidak akan dilayan.
eh?
















With Love : Syazwana Jamal :)


Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal