Friday, March 18, 2011

Selamat menyambut hari emosi sedunia uollsss.



 
 
ada ke hari emosi sedunia?
fine memang aku tipu pon.
keh keh keh.
eh ke ade tapi aku tak taw?
=.=''


yang aku taw ada hari buku sedunia.
ke ape tah keluar kat iklan tb tuh.
lebih kurang camtuh lah.
tak nak amek taw sebab pemalas nak baca buku kecuali buku ****
ha ape korang fikir tuh?
keh keh keh.



takde lah tiba-tiba je macam semua orang nak emosi emosi.
aku yang nak datang bulan ni pon tak emosi ni lelaki pon nak emosi lebih lebih.
ape kes kan.
tak pasal2 aku pon nak emosi jugak.
padan muka.
HAHA!



kan dah keluar status camtuh. keh keh keh.



tak pernah-pernah aku stay up buat thesis malam-malam.
selalu time-time camni aku dah membute dah.
tapiiiiii disebabkan emosi (ececeee) terus tulis thesis.
so tolonglah sape-sape buat aku emosi hari-hari supaya thesis aku cepat siap.
:p





oh btw korang taw tak pasal buku yang pasal tun dr. mahathir tuh?
hari tuh aku nampak dekat MPH banyak gila tapi of coz tade nafsu nak beli kan.
tiba ramai pulak cakap buku tuh best.
pastuh buku tuh banyak dah sold out.
best sangat ke?
kalau best aku nak beli.
(peh tak pernah-pernah nak beli buku neh)








eh tapi kalau aku beli tak best membazir je kan.
ada sape2 nak bagi aku pinjam tak?
jimat duet aku.















eh macam dah tak emosi pulak.
tak boleh jadi.
thesis tak siap lagi.
okey emosi balik.











ok bai.




          
              


With Love : Syazwana Jamal :)


Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal