Wednesday, March 30, 2011

tabiat beruk aku. eh tabiat buruk aku..



                                                                                        
                                                                                                                  
kalau nak list memang sampai pagi esok tak abes aku taip pasal tabiat buruk aku nih.
tapi yang ni spesel case sikit.
berlaku setiap hari dan akhirnye menyusahkan diri sendiri.
keh keh keh.




nak pergi kelas kene tukar bas dua kali.
kalau naseb baik tunggu bus 5 minit je. kalau naseb malang amek kau sampai 15 minit.
kalau memang takde naseb hamek bus takde naik teksi lah kau jawabnye.
melayang duit dekat enam hinggit!




tetapiiiiiiiiiiiiiii..
walaupon situasi adalah begitu sukar.
aku tetap degil.
dah kate tabiat buruk kan.






Contoh : kelas pukul 11.00 pagi.




pukul 9.30 pagi.

' ala awal lagi. sempat online lagi nih. '



pukul 10.00 pagi.


' baru pukul 10.00. jap lagi lah siap-siap. '



pukul 10.30 pagi.


' alamak tak mandi lagi. tak kemas buku lagi. tak bla bla bla. dem! '
*baru menyesal.



pukul 10.55 pagi.


' ala mane bus nih. dah lambat nih. menyesal tak siap awal. '













pastuh sampai kelas lambat.
pastuh baru menyesal.
pastuh berazam nak siap awal-awal lepas nih.




tapiiiiiiiiii esoknya.






kejadian yang sama berulang.

keh keh keh!












jangan bagi taw mak kite taw :p


                                      
                                    
With Love : Syazwana Jamal :)


Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal