Sunday, April 3, 2011

Korang tau ke bila sundae di cipta?



                                            
                                                                
macam mana aku boleh tak perasan nih.
kata best fren dengan pakcik google kan.
tapi tak tahu.
apa kes.


naseb baek ada orang cecite pasal bende nih.
jadi tahulah kite.
gitu.




comel gila!! *baca dengan sangat teruja ok.





owh actually budak botak lah cecite pasal mende nih.
jadi sepantas kilat aku terus bukak google.
suke suke suke.
sebab comel sesangat gambar tuh.


google ni memang suke kan letak gambar2 cool nih.
loike loike.
^^



tuh la aku ni kan.
dok makan sundae je taw.
tapi bila nye sundae tuh wujud tak nak amek taw.
haha!



okey nak taw sejarah sundae pegi baca kat sini.



kan dah rasa nak makan sundae pulak.
jom pegi mekdi.










bai.




                                                                                                      



With Love : Syazwana Jamal :)


11 comments

April 3, 2011 at 11:06 AM

lame jgk sundae dicipta .1892 .huhu .

April 3, 2011 at 11:10 AM

jom g mekdi mkn ais krim..
ekeke

April 3, 2011 at 11:18 AM

@xazryx

lama tuh.

tak lahir lagi

kikiki

April 3, 2011 at 11:19 AM

@Cik Ezy

nak belanje ke?

bestnyeeeeeeeee.

hik hik hik

April 3, 2011 at 11:25 AM

babe! memang comel la google sundae tuh! i pun nak mandi nak gi makan sundae. hihi. :)

April 3, 2011 at 11:28 AM

thankz singgah blog tadi.. ;)
gud info.. =)

April 3, 2011 at 11:51 AM

@asfira aminuddin

wuwuuu..

takdak kawan nak pegi mekdi.

:(

April 3, 2011 at 11:51 AM

@qucachahir

welkam dear

:)

April 3, 2011 at 12:51 PM

yeah!! ak suke kot google nie. kreatif gile. kalau move cursor dekat gamba tu, nnti dye bgi tau la pasal pic tu kan.. mcm blaja sejarah plak. eventho ak tak suke sejarah. tapi suke icecream sundae.

eh ade kene mengena ke..?? hahaahah XD

April 3, 2011 at 3:08 PM

@azureEn

ade lah.

die sejarah jugak

kikiki

April 3, 2011 at 6:24 PM

fara pun suka aiskrim sundae... sedap..

p/s:- hari tuh tak boleh.. dia jadi sekat2 mungkin sebab banyak sangat fara load blog.. ehehehe.. skang da boleh.. ;p

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal