Saturday, April 30, 2011

Lagu tema ketika musim exam. Serius Cute !! Bruno Mars selalu terBAEK !!






sekarang kan musim exam kan so aku taw mesti ramai yang tengah tension study. disebabkan sifat keprihatinan aku sangat tinggi ni aku nak share satu klip video yang serius cute. tajuk lagu je dah memang perli aku dah. tapi takpe sebab video ni buat aku gelak (tak macam si budak amir tuh) so aku boleh terima lah. jom tengok.








dah tengok ke dah tengok ke? kalau tak tengok tamo kawan ah. penat ite share taw. awak tanak tengok. *lap hingus. tapi kalau awak pakai berukben ite maapkan la. :p



Lima benda aku nak cakap :

1. Serius Kreatif.
2. Serius Cute.
3. Serius Jimat (satu ruang je kot).
4. Serius Smart.
5. Serius LOL.



Today I don't feel like doing anything.
I just wanna lay in my bed.
Don't feel like picking up my phone, so leave a message at the tone.
'Cause today I swear I'm not doing anything.




Penyanyi memang kreatif kan. dorang malas pon terus boleh jadi lagu. meletops pulak tuh. ce kalau aku. bagi masa sebulan pon belom tentu boleh buat lagu. yela kang aku buat lagu kang menangis Yuna tak dapat carik makan. kahkah! gurau kasar nampak.




tapi lagu-lagu bruno mars ni seyes semua best-best and video dia semua smart. aku suka billionaire, just the way you are, nothing on you, grenade, count on you, marry you, wow semualah senang cerita.



sekarang nak tunggu sape yang nak copy video clip ni. video kreatif kot mesti nanti orang lain nak tiru. LOLS




eh tapi kan kenapa dia pilih beruk eh sebagai penari latar? eh tu beruk ke monyet? wateva lah sama spesis kot. tapi kenapa tak kucen ke lembu ke crazy frog ke panda ke rabbit ke. kenapa monyet? why why why. tell me.












































sebab monyet memang lucu kot.










ok bai.













With Love : Syazwana Jamal :)


24 comments

April 30, 2011 at 2:13 PM

i love bruno's songs!!! hehe

April 30, 2011 at 2:36 PM

@[sutera kasih]

me too !!
love love love
;)

April 30, 2011 at 4:53 PM

perghh same a muke you eh taktak2 hehe guray je! hehe :P

April 30, 2011 at 4:56 PM

@sherah

haha !
amboi sherah gojes neh.
;p

April 30, 2011 at 5:10 PM

the music itself memang terbaik. sesuai untuk yang susah nak keluar bilik. tapi lagu BM yang ini paling kreatif kot VC dia! nampak macam one-shoot dia rakam sampai habis kan? hahaha

April 30, 2011 at 5:26 PM

@Encik Akmal

tahu takpe.
huwaaaa.
love BM !!

April 30, 2011 at 6:38 PM

minat gle bruno mars..

bru jmpe video nie..thnx ye

April 30, 2011 at 7:10 PM

@Faez Rusni

yeay !
welkam ;)

April 30, 2011 at 8:35 PM

oh, oh!monyet mmg cute. lucu tu sifat semulajadi.hak3

April 30, 2011 at 9:00 PM

@noorae

cute eh?
kalau katun cute kot.
haha !

April 30, 2011 at 9:39 PM

yups betul tu
budget dia save gila sebab location dia dalam rumah jer
tapi dapat jual satu dunia
apa2pun lagu tu memang best

April 30, 2011 at 9:45 PM

@hans

sangat best !
huhu.
semua pon best !
XD

April 30, 2011 at 11:07 PM

dulu i tak suka dia sampailah bf i bg lagu just the way u are tu terus suka :DDD

April 30, 2011 at 11:15 PM

@Liyana Lunia

haha ! penangan en. bf.
hehe. tapi lagu tuh memang sangat suwitt lah.
;)

April 30, 2011 at 11:30 PM

aku curious. ade orang datang blog ak gune name "si comel". aku sure mesti dye tak comel. kaw tau sape tak..??

eh comel la monkey tu. ak nak yg baju pepel. XD

May 1, 2011 at 12:12 AM

@azureEn

entah ek. mane lah aku taw
kahh !! :p

May 1, 2011 at 3:05 AM

hahaha~ monyet pn jadi lah !! kelakar.. sgrt2.. huhu

May 1, 2011 at 9:37 AM

monyet tu mcm ko.. hehehe.. (pang!!!) :P

May 1, 2011 at 12:10 PM

gudluck exam kauuu..
makan je buku tu haha =p
itu ar monyet atau beruk
xkn beruang lakk..ngahaa
first time sini

May 1, 2011 at 1:42 PM

@zacky ~786~

haha ! i dengan housemate tengok berulang-ulang kali lepas tuh gelak guling2. haha !

May 1, 2011 at 1:42 PM

@Heidi Shafiq

naseb baik dah lempangkan diri sendiri. haha !

May 1, 2011 at 1:43 PM

@Far8 budak baik

haha ! thanks.
oi monyet ngan beruk pon ade beza ah.
kahkah !

May 1, 2011 at 4:15 PM

suke lagu ni gak. tengah xm kalau bukak lagu ni, terus malas 1 ari. keh3

May 1, 2011 at 5:44 PM

@Mra Mastura

haha !
tahu takpe.
rasa patot berehat-rehat saja
;p

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal