Wednesday, April 6, 2011

saya tau lah saya hot tapii jangan lah buat saya macam ni.



                                                            
aku tak tahulah apa masalah budak2 dekat kafe fakulti aku tuh.
adekah aku ni hot sangat sampai die terpegun lepas tuh lupa apa aku pesan.
atau suara aku ni macam buluh perindu sampai aku cakap lain dia dengar lain.
ataupon aku terlalu comel sampai dia tak dengar ape aku cakap sebab terlalu asyik sangat tengok muka aku.
ok abaikan.



tengah hari tadi aku nak pergi makan dekat kafe fakulti aku.
so cashier adalah dua orang budak anak tokey kot.
sorang lelaki and sorang perempuan.


disebabkan aku datang dah agak lewat lauk boleh kata semua dah abes.
tinggal lauk2 yang tak menyelerakan and aku pon decide nak makan bihun tomyam.
so aku order lah dekat budak2 tuh.


tungu punya tunggu aku dengar macam makanan aku dah siap.

dengan muka lapar aku pergi.

tapi...





bukan ni yang aku dapat tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.







































bihun goreng tomyam okey!!



fine.
saya nak bihun tomyam bukan bihun goreng tomyam =.=
ada beza kan.
grrr.
takpe kite tunggu kejap dia buat baru.



tungu lagi dengar macam nama makanan aku.

harap-harap kali ni betol lah.


jeng jeng jeng..








bihun goreng basah tomyam ler pulak.
memang terbaekk!



fine apa yang kau dengar sebenarnya.
aku lapar kau taw?
nak aku makan ko ke?
grrr grrrr!


naseb mud aku baik.
aku tunggu je lah kejap.


naseb baik le kali ketiga betol.
kalau tidak memang kene lah kau dan dan tu jugak.




tapiii aku rasa bihun goreng yang dia dah buat tuh dia guna balik buat bihun tomyam aku.
sebab lembik semacam jek.
nice!





                        
ok bai.


                                                    
                                                                                                              
With Love : Syazwana Jamal :)


12 comments

April 6, 2011 at 9:40 PM

mmg macam kalu jadi pekedai..
biasanya dia akan guna balik barang yg dorg slh wt tu..

begitu jgk kalu air yg kite oder tu ada semut, dia akan buang semut je pastu bagi balik air tu kat kite..

April 6, 2011 at 10:10 PM

@cik hani

memang tak ikhlas betol meniaga

=.=

April 6, 2011 at 10:22 PM

peniaga pk untung..
2yg xuntung2..
hihikk

April 6, 2011 at 10:39 PM

ciss siot jek. dah la bukan salah kite. ganti je la bihun baru. murah je pn -.-"

April 6, 2011 at 10:55 PM

babe! sian gila u. kira tahap sabar u mmg tinggi la. kalo i, dah maki hamun dah. haha!

April 6, 2011 at 11:23 PM

@Cik Ezy

hahaha

tapi main tipu macam cepat untung jek

:P

April 6, 2011 at 11:24 PM

@azureEn

dorang memang

kedekut

=.=

April 6, 2011 at 11:24 PM

@asfira aminuddin

hari ni tetiba baik pulak

salu dah kene maki dah

hik hik

April 7, 2011 at 12:10 AM

Patutnya la kan..gi wat repot kat atasan gtau pasal hal ni...buat surat tak puas hati...macam petisyen ke...konfem diorg xbleh sambung kontrak lg meniaga, klau meniaga pn cam x ikhlas je...(pernah order camtu smpai kali ke 3 pn x btul2...last tinggal camtu, xbyr ngn perut masih lapar...)

April 7, 2011 at 10:05 AM

@Zainurin Zin aka BanZai

huhuhu.
jangan marah2 k
:D

April 7, 2011 at 11:55 AM

pergh due kali silap. tak pernah lagi kene haha

April 7, 2011 at 12:50 PM

@EmanTheHalia

doa-doa lah tak kene.
sadiss betol
:(

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal