Sunday, June 5, 2011

Erul AF ni boleh pulak buat lawak kan.



Seriusly aku tak pernah pon nak ikut perkembangan AF ni. yang aku taw tahun ni last program AF ni. aku layan Mentor tapi tak layan AF. kenapa? sebab rumah sewa aku takde astro. sekian terima kasih :P



dalam banyak2 pelajar AF aku tau nama sorang je. Hazama. tu pon sebab nama dia macam femes lah. macam ramai je yang dok sebut2 nama dia. kenapa eh? dia hensem gila ke? ke cute? aku bukan kenal pon. tak hamek taw pon. nama dia sorang je lah aku taw. kadang2 bila aku keluar makan sabtu malam tertengok lah jugak AF ni dekat kedai2 makan. tu pon tengok faham tak faham je. tapi orang kate AF makin tak best. nasib aku tak layan. :P




ni ke Hazama? aku gugel jek. aku tak taw betol ke tak :P
dia ni ke yang orang dok tergila-gila tuh? (muka konpius)




so semalam masa aku tengah makan malam dekat satu kedai ni kebetulan dia bukak AF so aku layan je lah. time tuh Aznil tengah nak umumkan pelajar yang akan ke final. dekat atas pentas time tuh ada 4 buah beg (kot lah aku tak perasan sangat) and ada 4 orang pelajar. yang aku ingat ada Hazama dengan Erul. lagi 2 orang sape ntah. pastu beselah Aznil berdrama swasta sikit masa nak umumkan sama masuk final.



nama pelajar pertama yang kene sebut mula2 Hazama. time tuh aku ingat terkeluar sebab selalu kalau ada beg atas pentas yang tersingkir je lah kan. tapi aku pelik sebab Hazama ni selalu aku baca orang dok gebang2 dia ni hebat takkan tersingkir pulak kan. so kita tunggu je. sekali Aznil umumkan Hazama amik beg and jumpa dekat final. Fuhh ! aku dah agak dah. gempak je lebih. orang apa lagi bersorak lah.



tak lama lepas tuh Aznil panggil nama Erul. tiba-tiba aku tengok Erul ni dah jerit3 happy lepas tuh siap buat sujud syukur atas pentas. aku dalam hati ' mamat ni hepy gila entah2 tersingkir. takkan lah takde common sense. AF ni wat drama je ni '. sekali betol kau. Aznil cakap 'Erul bawak bertenang. awak tersingkir' (something like that lah dia cakap). mamat yang dok meja belakang aku dah ketawa berdekah-dekah lepas tuh cakap 'kalau aku jadik mamat ni malu gila siott. macam dah kompem pergi final tetiba tersingkir'




tapi Erul wat rilek je. kaver lah tuh. dalam hati mesti malu habes lah. kompem. tapi masa berucap kaver2 rilek je. hahahahaha !! lawak lawak :P




korang kalau belom pasti pape jangan konfiden sangat okey. kite wat tenang je.





ok bai.



With Love : Syazwana Jamal :)


10 comments

June 6, 2011 at 12:48 AM

tau x perr....erul bengang gilerr

June 6, 2011 at 1:08 AM

a'aa..
erul dh termalu..
wakaka..

June 6, 2011 at 10:51 AM

pergghhh...mst malu giler r...ni yg nk tgk ni...hu3

June 6, 2011 at 11:11 AM

@Shazrizal Shahmy

tuh la konfiden sangat.
hehhehe
:P

June 6, 2011 at 11:11 AM

@Cik Ezy

tengok gak eh?
kesian die.
haha !

June 6, 2011 at 11:12 AM

@L-mi Redzz

tengok2 jangan tak tengok.
hehe :P

June 6, 2011 at 3:37 PM

aku pun tak layan AF
tgok episod 1 je pastu rasa bosan
Erul yg K-POP tu ke?
kaakkahhkahkakha
malunyaaaa

Cara - Cara Menjemput Rakan - Rakan Menghadiri Majlis Perkahwinan Anda

June 6, 2011 at 4:14 PM

ouh..begitu kew drama nye erul malu..hehe..
sian erul... ;)

June 6, 2011 at 4:42 PM

@Hans

haah la sape lagi.
tapi sebut word korea pon tak betol lagi.
haha !

June 6, 2011 at 4:43 PM

@qucachahir

begitu lah al-kisahnya.
kuikui
:P

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal