Friday, July 1, 2011

Bila boring..




                                    

aku kan kalau boring aku suka cuba-cuba godeh-godeh Photoshop ni. aku boleh la kate suka melukis suka edit2 gambar. tapi paling aku suka cacatkan gambar. kate tak pro kan. jadi haruslah gambar jadi cacat semua. heeee.






BEFORE





AFTER

 





BEFORE





 AFTER







Gambar kat bawah ni konon2 aku nak buat dia jadi out of bound tapi tengok balik rasa macam cacat pulak.
=_____=






BEFORE





AFTER









Gambar2 kat bawah ni contoh pictures out of bound yang ohsem. aku amik kat google.

















nice kan. aku rasa macam nak masuk kelas Photoshop je tapi ongkos nya enggak ada dong. kui kui.



Jom tengok doodle baru dekat SINI. :)




ok bai.




With Love : Syazwana Jamal :)


14 comments

July 1, 2011 at 4:36 PM

superb kan hasil kerja photoshop? yana ada phoscape je skang ni.. eheheheheheh

July 1, 2011 at 6:13 PM

@Liyana Aziz

tu lah pasal.
jeles dengan sape yang pro.
huk huk

July 1, 2011 at 8:02 PM

ehehh. lawa jekkk :P



baru first time nampak gambar out of bound tu. kehkeh. ilmu baru

July 1, 2011 at 8:09 PM

wahhh ada bakat edit gambo la awk..kira ok la tu..drp sy yg xreti lgsg nk guna photoshop tu hehe

July 1, 2011 at 8:34 PM

@bunbun

cool kan?
huhu :)

July 1, 2011 at 8:34 PM

@[sutera kasih]

hehe tade keje bosan bosan.
huhu :P

July 1, 2011 at 8:55 PM

guna phohtoshop best tak??sbb ramai yg ckp macm best..he..he..senang nk guna???

July 1, 2011 at 8:56 PM

dulu masa belajar rajin. itupun masa photoshop 6 dulu tak silap...skang dah cs bagai aku dah tak reti. ketinggalan walau baru 4,5 tahun tinggalkan...HAHAHA

malas dah nak belajo balik. buat poster kat U pun biasa2 aje...hu3

July 1, 2011 at 9:01 PM

@ayanuts

best sebab banyak function.
tapi kalau pandai senang lah nak guna kalau tak reti cam susah lah.
huhu

July 1, 2011 at 9:01 PM

@haikalblank

hahaha.
aku ni baru nak berjinak-jinak tuh yang jakun sikit tuh.
huhu
:P

July 1, 2011 at 9:25 PM

ouchh.. nice editing lorhh... <3 editing =)

July 1, 2011 at 9:34 PM

@yad'z

love it too
<3

July 2, 2011 at 2:08 PM

ade mnat okla..lame2 leh power gak bile rjin dok belek2..hee.kmpulduit,xpn soh je kwn yg pndai ajarkn =)

July 2, 2011 at 3:25 PM

@~miZz_nizZ~

kawan2 yang pandai semua busy.
huhuhu
:P

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal