Saturday, July 9, 2011

Di hari tidak boleh berbaju Kuning.



Bangun pagi tengok henpon ada 4 mesej.
Dah habes eksaited lah sebab ingatkan dak akram mesej.
Sebabkan konon2 bergaduh sebab semalam aku taknak jumpa dia. kui kui.
Sekali padan muka aku sendiri.
1 mesej dari dak akram 3 mesej dari En. Jamal.
Paling best semua mesej kosong.
nice ! =__________=



Kalau En. Jamal tuh aku dah paham sangat lah tuh.
Kompem keypad tak lock.
Memang dah selalu sangat dah dia send mesej kosong kat aku.
Tapi dak akram ?
Dia akan send mesej kosong kalau merajuk dengan aku.
Konon2 terhantar mesej jugak lah?
Dengan harapan aku reply lah?
Tanak layan. lalalala (ketawa sangat jahat ^^)







Dia tuh memang mengada-ngada.
Muka legend tapi hati tisu.
Ada sekali tuh aku pergi open house dengan kawan2 sekolah aku.
kebetulan dia nak ajak aku pergi open house jugak tapi tak kompem lagi.
so aku pon berlama-lama lah dengan kawan2 aku.
Lepas tuh boleh pulak dia call aku banyak kali tapi senyap.
Konon2 macam ter-call lah.
Bila aku call balik buat2 tak tahu dia ter-call aku.
Padahal lepas tuh mengaku memang sengaja call nak tahu aku kat mana.
Ko larat nak layan?
Perangai-perangai (--')


Oh tadi aku keluar teman kawan aku pergi Dental dekat PJ.
guess what ?
Hari minggu Federal lengang selengang lengangnya.
Untuk orang KL macam aku (cewah orang KL tuh *muntah) adalah sangat eksaited.
Kalau tidak memang berduyun lah kereta.
Heeee.


Ni semua pasal BERSIH la kot.
So semua orang pon duduk rumah je.






Eh kat Putrajaya ada pesta Bunga lah.
Nak pergi tapi malas sangat nak keluar rumah :(
Mesti best amik gambar dengan bunga2 kan





Alaaaaaaaaaaaaaaaaaa.











ok bai.





                                                     
                                                       
With Love : Syazwana Jamal :)


6 comments

July 9, 2011 at 3:15 PM

he.he..yg saje2 buat terantar msj tu mmg best..lps ni blh laa buat juga..

July 9, 2011 at 10:39 PM

@ayanuts

buat jangan tak buat.
kui kui :P

July 10, 2011 at 1:43 AM

hahahaha
saja2 ter call tu tak tahan tu
rasa lucu lak
ekekekkeke

Keputusan Jom Main Teka - Teki

July 10, 2011 at 12:21 PM

comel la die wat pangai camtu..
kehkehkeh

July 10, 2011 at 6:26 PM

@Hans

kelakar tapi geram
=___=

July 10, 2011 at 6:28 PM

@Cik Ezy

comel macam nak sepak.
kui kui :P

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal