Saturday, July 9, 2011

Gambar sekitar malam menjelang Perhimpunan BERSIH. OMG.



gambar2 ni classmate aku tangkap sebab rumah dia sebelah je tol sungai besi tuh ha.
gila gempak kan dia punya jam.
i wonder how dak akram balik johor malam ni. :(
eh tapi jalan masuk kl je kot jam keluar kl tak kot eh?





















kepada semua pemandu banyak2 lah bersabar ye.
tulah dah sah2 Malaysia ni aman nak jugak buat perhimpunan tulah ni lah.
tak ke menyusahkan rakyat jelata tuh namanya.
ni belum jadi pemimpin lagi.
kang esok2 kalau jadi pemimpin mahunya huru-hara Malaysia ni =_____=



opsss sory tak boleh cakap banyak sebab I hate politics !
really yaw.
dah naik muak tengok berita asyik cakap pasal politik je.
kan bagus kalau dorang buat memorandum nak tolong rakyat miskin ke ape ke.
tah pape je. grrrr



kalau aku yang tersangkut dalam jam tuh kompem aku bukak lagu kuat2 and melalak sambil bayangkan kat atas highway tuh aku sorang je.
kui kui.


ingat jangan nak mengada pakai baju kuning esok apatah lagi nak join BERSIH2 tuh.
kalau tolong mak korang bersihkan rumah takpe okey.



ok bai.


                  
With Love : Syazwana Jamal :)


14 comments

July 9, 2011 at 1:16 AM

wahhh sesak sampai begitu sekali keadaan di sana ya dear..huhu..hope esok xda apa2 yg berlaku la kan..risau jgk sbnrnya..

July 9, 2011 at 1:22 AM

@[sutera kasih]

sama2 lah doa semoga aman sejahtera
:)

July 9, 2011 at 1:29 AM

tdi kt federal pon ade. kt Subang pon ade. setuju ngn kaw weyh. menyusahkan orang laen yg mmg langsung tade kaitan mcm aku. bengang kot. grr

July 9, 2011 at 1:46 AM

doakan agar semua selamat dan aman.amin :)

July 9, 2011 at 1:52 AM

@azie.azureEn

nak wat camne kan.
org yg buat masalah kite yang kene
=____=

July 9, 2011 at 1:53 AM

@izzad b*

aminn.
hopefully ;)

July 9, 2011 at 2:33 AM

he..he..rmh kita dkt sg besi so jalan nk keluar pun mmg sesak glerr..jadi kita duk rmh je diam2 :)

July 9, 2011 at 3:05 AM

hahaha..

korang nak tau tak sape dalang sebenar bersih ni?

bukan Ambiga oke..nak tau bace berita ni: http://ping.busuk.org/view/8725

July 9, 2011 at 11:35 AM

jam yg teruk giler ni. sesapa yg ada kat sana hope dapat bersabar ye :D

July 9, 2011 at 12:44 PM

@ayanuts

gud2. dok rumah diam2
heeee
:P

July 9, 2011 at 12:46 PM

@azrijohan

sengal lah.
hahaha :P

July 9, 2011 at 12:47 PM

@sarah mohamad

taw takpe.
kesian dorang.
:(

July 10, 2011 at 12:23 PM

xsuke politik jgk..
nyampah..
aduyai..

July 10, 2011 at 6:29 PM

@Cik Ezy

taw takpe.
geram sangat dengan yang sokong ni
=__=

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal