Wednesday, July 6, 2011

Lelaki yang pelik =__=



                 

semalam petang dak akram@En. M.A.S meset aku.
dia cakap lah dia nak pegi main bola before keje.
minggu ni dia keje shift malam.
aku memang tak reply sebab aku merajuk dengan dia. kui kui.
plus aku takde kedit pon senanya.










pastuh malam sikit dia meset lagi ajak tengok wayang minggu ni.
dah kate takde kedit aku senyap je lah.
tiba-tiba dia call then aku cakap lah takde kedit.
berbual macam bese tanye dah makan ke belum buat ape semua bla bla bla...
takde pulak ajak aku tengok wayang masa call =_____=
lepas tuh senyap takde meset pape.



tiba-tiba pagi ni aku bangun tengok henpon dapat top-up dari dia.
pukul 5.30am.
tapi takde meset pape.
dia selalu camtuh.
tiba-tiba takde meset takde ape tiba-tiba bagi top-up.


maknenya ape?
aku ke yang kene meset dia?
tak paham betol lah lelaki ni. =___=


dia tuh sejak2 kerja ni memang jarang meset aku ke call aku ke.
ape kerja dekat Malaysia Airline System tuh busy sesangat ke???
grrrrrr.
tu yang asyik gaduh memanjang je tuh (- -')


ce kalau tengah study dulu sehari kalau tak call sepuluh kali tak sah kan.
eh hangin lah aku ceni.





lukis Doodle lagi best.



ok bai.




           
With Love : Syazwana Jamal :)


21 comments

July 6, 2011 at 7:13 PM

busy study dengan kerja laen kot awak :)

kene la paham ..ceeewahhhhhhhhh...

jum lepak sini

http://takkeciksgtpown.blogspot.com/2011/07/wordless-wednesday-6-natural-beautywtf.html

July 6, 2011 at 7:22 PM

@i'm ezza haniza

hehehe baik mem
:P

July 6, 2011 at 7:22 PM

@i'm ezza haniza

hehehe baik mem
:P

July 6, 2011 at 7:23 PM

keje MAS mestilah busy cek adik oi.

July 6, 2011 at 7:27 PM

@Rozuan Ismail

ala busy sesangat ke?
T___T

July 6, 2011 at 7:28 PM

sabo la..
saye pon lg terok tau..
boipren saye kdg2 smggu xmsg xkol tau..
dh la duk jaoh..
sobs..
org laki mmg camtu..
saye pon xpham ngn org laki ni..
tp 2la.. kalo xsabo mmg akn gadoh je sllu..

July 6, 2011 at 7:33 PM

@Cik Ezy

tahu takpe.
susah nak paham dorang ni.
:(

July 6, 2011 at 7:41 PM

biasala org laki
hihi. boifie schaze keje BSN lagi teruk tau
balik lambat selalu
sabtu pun keje =,="
kol jarang
meseg lagi la..T_T
yg penting percaya pasangan anda ok

p/s: tp jgn la pecaya 100% sgt, kite kene control die juga..hikhik

July 6, 2011 at 7:46 PM

betul! tinggallah kita org pompuan ni merajuk sorg2 T^T

July 6, 2011 at 7:47 PM

@schaze zainn

kesian kan org2 macam kita.
terabai :(

July 6, 2011 at 7:48 PM

@nanad

tahu takpe pastuh dorang buat2 tak paham pulak. hmmm :(

July 6, 2011 at 9:11 PM

sabar jelah ye -.-'

July 6, 2011 at 11:33 PM

he..he..mcm prnh kena je dgn life kita...dl masa study bkn main..tp bl dah keje ni bz memnjg dah blh mengalahkan ceo..he..he..ni yg mengundg majuk ni

July 6, 2011 at 11:51 PM

eh ko tak keje lagi ke wana?

July 7, 2011 at 1:26 AM

biasala tu dear..dia busy kerja tu..sabar k :)

July 7, 2011 at 11:00 AM

@shiema sufian

kesian kite.
:(

July 7, 2011 at 11:01 AM

@ayanuts

jom kite majuk same2.
heeee :P

July 7, 2011 at 11:01 AM

@azie.azureEn

aku tengah buat short sem ni.
heee :P

July 7, 2011 at 11:02 AM

@[sutera kasih]

busy mengalahkan ape je.
huhuhu.
:)

July 7, 2011 at 8:02 PM

mesti lelaki tu
taknk tunjuk kat kau..
suka berahsia kn...
nnti kau mesti tahu jugakk..
yg dy sbnrny caring kot..
haha =)

July 7, 2011 at 9:00 PM

@Far8 budak baik

yelah kau.
daku tak percaya..
kui kui :P

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal