Friday, October 28, 2011

Nak jaga lelaki kene lah jaga badan



                                                            


Thanks God its Friday :D


Rabu lepas saje je lah aku telefon Pn. Saerah saja tanya khabar hari2 cuti Deepavali ni. Manalah tau tetiba mak aku tuh buang tebiat masak capati ke kan. Nak jugak tau. Huhu.

Time tuh baru pukul 7 and aku adalah tak pernah buang tebiat telefon mak aku pagi2 camtu sebab selalunya aku tak bangun lagi. Kui kui.

Tapi sebab bosan gila hari cuti takde buat ape (gila loser kan =___=) jadi haruslah bangun pagi sebab nak pergi Taman Jaya untuk berjogging.



So borak2 dengan Pn. Saerah.






Pn. Saerah : Ni dah bangun ke tidur lagi?

Aku : Eh dah bangun lah. Siap dah sarapan lagi.

Pn. Saerah : Wah wah awalnya bangun.

Aku : Nak pergi jogging. Bosan duduk rumah.

Pn. Saerah : Sarapan ape?

Aku : Makan oat aje. Hehe

Pn. Saerah : Diet ke?

Aku : Haruslah. Kan dah berkerja. Haha.

Pn. Saerah : Yelah. Dah kerja kan kene lah jaga badan sikit. Barulah si dia tak lari. Hehehe






Amboi mak aku ni dah pandai kenekan aku.


Ape susah ibu, kalau dia lari kejar je lah. Alah setakat Akram tuh bape jauh sangat lah dia boleh lari. Nak bawak badan sendiri pon tak larat. Kah kah !


Nak kutuk orang konon, bajet kau kuat sangat nak lari kejar orang kan Syazwana.

Booooooo.

           
            
                 






Okbai.

                                     
                         
With Love : Syazwana Jamal :)


12 comments

October 28, 2011 at 7:45 PM

mampus kau kalo akram bace ni haha.

October 28, 2011 at 8:24 PM

he..he..sweet....wana asl johor ke??

October 28, 2011 at 9:14 PM

nk diet gak!
tp mlm2 mkn nasik.. cane nk kurus.. haha

October 29, 2011 at 12:41 AM

jum jge badan ! hihi.

p/s:anda adalah insan terpilih !

October 29, 2011 at 2:47 PM

bagus2
jogging jaga badan disamping jaga kesihatan

October 31, 2011 at 9:24 AM

@Umie Artoqiemie

takpe dia cool je.
hahaha :D

October 31, 2011 at 9:24 AM

@ayanuts

yup johor.
hehehe :)

October 31, 2011 at 9:24 AM

@Ezy Chiaki

ish ish ape nih.
say no to nasi
:P

October 31, 2011 at 9:25 AM

@ainihussin

terpilih apekah?
huhuhu

October 31, 2011 at 9:25 AM

@Hans

betol tuh.
heee :)

November 2, 2011 at 2:41 PM

hehehe...
sma jek ngn kite..p.we kite brt pn lbh krg ngn dia ni..
smp dia kata kt kite,lau dia angkat kite dia yg jth..
hahahaha

November 2, 2011 at 2:50 PM

@miss_ain

hahaha lawak lah korang ni.
^^

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal