Loading...

Wednesday, March 28, 2012

Servis Edit Blog Murah!



                     
Email pertanyaan ke : syazwanajamal@hotmail.com


First blogshop.
kawan aku jugak.
dia buat business jual telekung travel.
cantik2 telekung dia.
Ada material Satin, Cotton, Paracut dll.
kaler pon banyak memang semua cantik2 korang mesti rambang mata.


so sape2 yang rajin pergi travel tapi sangat malas nak bawak telekung berat2 boleh beli kat blogshop kawan aku ni.
beg telekung dia pon super cantik.
memang tak rugi.







design keseluruhan blog idea kawan aku sendiri.
dari segi header, background, kaler dan lain2 semua idea kawan aku.
aku just buat je.
merealisasikan impian client katenyee.
hahahaha !



Jom terjah AZ Muslimah Collection.




blog kedua yang aku edit ialah blog mommy cantik lagi gojes ni.
Kak Rina atau name glemer dia Cik Betty ni aku kenal kat blog.
tetiba dia email aku cakap nak edit blog.
aku pon okey je lah sebab takde keje sangat sekarang.





cik betty ni suri rumah duduk rumah tapi ade buat bisness blogshop jugak.
aku suka kalau cik betty hapdet pasal family dia, anak2 dia.
pastuh terus rasa macam nak kawen pulak and duduk rumah jaga anak.
wakakakaka !

cik betty request nak kaler pink ke purple2.
memula aku macam tersalah buat jugak.
second time alhamdulillah cik betty suka. hehehe

bila aku edit blog cik betty tetiba rasa blog dia sangat cantik and lepas tuh mula lah rasa nak edit blog sendiri pulak.
ape punya perangai entah.
haha !


Blog2 lain:


Blog Farhana


Blog Haidar


Blog kakak aku.


Blog Atiqah



yang lain kalau rasa nak blog cantik tapi malas sangat nak hadapt coding2 tuh boleh email aku kat syazwanajamal@hotmail.com


saya sedia berkhidmat.
ecewah.



okbai.

                           
With Love : Syazwana Jamal :)


20 comments

March 28, 2012 at 10:44 AM

nak jugak...camne ye??
boleh bagitau saya camne?

March 28, 2012 at 10:45 AM

email saya je lah
mohd-khalib.mohd-azam@sc.com

March 28, 2012 at 10:54 AM

murah rezeki..alhmdulillah..

March 28, 2012 at 11:20 AM

Salam Wana...

Wah! Sudah ada hobi baru ye... Kalau free Sis nak... Hehe!

March 28, 2012 at 12:12 PM

@SiS NaD
malangnya bukan free.
kekekeke :P

March 28, 2012 at 12:13 PM

wahh.. terus but bisnis yee... bagusnyee..

March 28, 2012 at 12:34 PM

TERHARU !


hikhik bayor lum lagi..ptg ni ingt kalo smpt gi bank

March 28, 2012 at 12:38 PM

wahhh, menarik! :)

March 28, 2012 at 12:51 PM

wah rajinnya...:)

March 28, 2012 at 12:55 PM

Lawanyaaaa, kemas je semua (:

March 28, 2012 at 3:35 PM

wah, boleh cari duit sampingan nih

March 28, 2012 at 4:51 PM

terernyer sygs..:)

huhu jeles tengok..:)

March 28, 2012 at 7:20 PM

semoga bisnes terus sukses yer...:)

March 28, 2012 at 11:24 PM

bole tahan hasil kerja yek...hehe...
aku edit2 blog ni kurang sket,,,,bedal jek apa2 yg ada..

March 29, 2012 at 1:25 PM

cantik!hee..

bagusla wana ni..heee..rajin btl buat service edit..ngee

:)

March 29, 2012 at 8:45 PM

kita nak!! dari aritu lagi.. tapi kite tak tahu apa nak ubah~ boleh bagi cadangan? ke buatkan pakej khas untuk kite.. pang!

April 1, 2012 at 12:53 PM

lepas ni edit blog adam lak yer.. huhuhu

April 2, 2012 at 12:02 AM

wahh. dah jadi designer sekarang :P

April 3, 2012 at 7:38 AM

rajen betul edit blog orang =)

April 3, 2012 at 4:45 PM

wahhh..ada servis edit blog la hehe

nk terjah kwn awk yg jual telekung tuu :)

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal