Loading...

Friday, April 13, 2012

TOLONG !



                                 
aku nak tanya korang sebenarnya adakah korang mengalami masalah seperti aku bila bukak blog ni.

macam ni.
aku pelik kenapa bila aku bukak blog aku guna Google Chrome dia okey macam biasa.
macam gambar yang bawah ni.
yang mana okey dan sepatutnya memang begitu lah designnya.



blog yang comel ! *pitam*




tapiiiiiiiiiiii bila aku bukak guna Internet Explorer and Mozilla Firefox dia jadi macam dalam gambar bawah ni.



dah tak comel momel :(



nampak tak semua sidebar aku turun bawah.
aku konpius.
lagi konpius bila page element aku pon berubah.





yang design page element ni untuk tiga2 (Chrome, Firefox and IE) pon same macam ni.
sepatotnya sidebar duduk kanan tu tapi die dah bertukar kat bawah.


tapi tu lah bila bukak kat Google Chrome okey je blog aku.
bukak kat IE dengan Firefox sakit mata aku.
berterabur sidebar aku semua kat bawah.


aku rasa aku tade pulak edit2 blog dalam jangka masa terdekat ni.
gila malas aku nak edit balik.
aduhaiii.



jadi aku nak tanya korang adakah korang pon alami masalah yang sama macam aku?
or aku je yang bermasalah.
maklumlah aku ni memang banyak masalah.
wakakaka.



sila bagi feedback.
nanti aku belanja coki-coki sorang satu.
tapi korang ler yang bayar.
wink.



terima kasih.



okbai.



UPDATE !!

Sorry ! Tapi kalau boleh, sape2 yang nak bagi komen tu instead of bagi komen like "normal lah tu" "biasa lah tu" boleh tak bagi komen like "aku pon sama macam kau. bukak guna chrome okey tapi bukak guna firefox bersepah" 

sebab aku tak paham ape yang korang maksudkan dengan normal sebab aku bukak blog orang lain guna firefox okey je.

And aku nak tahu betul tak blog aku ni memang bersepah kalau bukak guna Firefox.

Kalau betul aku nak edit balik. 

Thanks semua. 

Have a nice day ! :)




                     
With Love : Syazwana Jamal :)


6 comments

April 13, 2012 at 11:40 AM

pttla tgk blog awk ijau semua.. ingtkn xmmg gitu.. agak ssh la nk bc..hikhikhik

April 13, 2012 at 11:48 AM

:) biasalah ni.....hehehe

April 13, 2012 at 12:08 PM

Salam Wana...

Don't worry... It's normal... :)

April 13, 2012 at 3:16 PM

alamak..sorry dear..yui xtau..huhu

April 14, 2012 at 12:46 AM

ingtkan dulu mmg cmtu design dia...

April 14, 2012 at 11:53 AM

dh btlkkan kan?hee

ira pn kena check semula la guna ie ngan mozilla..wuu

sbb xpnh cek plak..sll guna chrome je..huu

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal