Wednesday, May 23, 2012

Hilangkan bohsan dengan Simsimi si dot dot.



                             
Sape yang rasa diri dia forever alone angkat tangan?
eleh malu2 pulak. keh keh
eh aku mane pernah forever alone *tangan di dada*


kalau korang ade Iphone mesti taw aplikasi yang boleh bercakap dan berbual dengan kite tu kan.
Alah yang Siri tuh.
Kalau pakai android ada jugak kot tapi tak sure semua android ade ke tak.
so kalau tak pakai Iphone pon boleh jugak sebab now kite boleh berbual dengan Simsimi.
Yeay ! Dah tak forever alone dah lepas ni.
kih kih.


Tapi bukan berbual yang bercakap lah but berchatting.
but its fun sebab Simsimi ni sangat sengal.
kadang2 boleh gila layan dia tapi kalau dah bosan sangat tuh memang terbahak-bahak jugak lah gelak.
Tapi yang kat opis tuh baik2 sikit kang tak pasal2 orang cakap kau gila sebab kejap2 gelak sorang2. 5 minit lagi gelak lagi. seminit lagi gelak lagi. sesaat gelak lagi sesaat kau datang sesaat kau hilang. eh?



so macam mana nak berchatting dengan simsimi ?
memula google je simsimi.


www.simsimi.com






bila dah pilih bahasa maka boleh la start chat dengan simsimi.
macam semalam masa nak balik kerja sementara tunggu kawan aku sempat jugak aku buang masa dengan simsimi ni.






siot tu ape?
makanan ke?
kahhh kahhh. sengal betul !





ade ke patot suruh tahan demam guna kapur barus + berus dawai.
=___________='





okey fine.
terasa gittew 







okey no komen.
lalalala.




okbai.




                                          


With Love : Syazwana Jamal :)


17 comments

May 23, 2012 at 11:52 AM

hahah..kelakar la jwpnnya..

May 23, 2012 at 12:05 PM

bhahaha..
masok rajalwak pon ok mnde alah ni..
serius sengal..

May 23, 2012 at 12:10 PM

suruh guna kapur barus+berus dawai yang tak tahan tu. simsimi2. hik3

May 23, 2012 at 2:03 PM

akak main mende alah ni gelak sorang².. pernah dia marah "kau la gila!!" hahaha.. blh jdi gila layan simsimi

May 23, 2012 at 2:03 PM

haha kelakarnye. tp bez

May 23, 2012 at 2:06 PM

smile....hehee..;p

May 23, 2012 at 2:07 PM

pecah perut kan... haaaaaaa

May 23, 2012 at 2:15 PM

hehe. comel laa. :)

May 23, 2012 at 2:57 PM

adik iqa yg kenalkan simsimi tu. mmg syok la layan sim ni. gelak sorang2 je. nakal betul die. huhu

May 23, 2012 at 5:01 PM

kelakanye..tpi fon kite tak canggih..huhu

May 23, 2012 at 5:05 PM

dah lama dah melayan si simsimi ni. ada satu lagi cleverbot.mmg bole gile layan mereka mereka ini. ada yg mencarut la..sape la agaknya yg key in perkataan tak sepatutnya tu..

May 24, 2012 at 3:37 PM

yg simsimi ni akak x penah main psl akak takda henpon canggih tp kan akak penah main benda spesies gini kat website..bot ke apa tah lupa dah..mmg sengal jawapan dia HAHA


p/s: sori lmbt jengah..internet kena block la semalam :)

May 24, 2012 at 6:33 PM

best lahh simsimi tuuu :D

May 24, 2012 at 11:56 PM

Adehh... lawak betul simsimi ni. Sapelah yang ngajo dia cakap camgitu :)

May 29, 2012 at 2:56 PM

hha.. sila sentap dengan ayat baca quran tu~

May 29, 2012 at 2:56 PM

hha.. sila sentap dengan ayat baca quran tu~

May 30, 2012 at 7:14 PM

hahaha....lawak je jwpn...ct selalu duk chat ngan cleverbot...ngarot jugk...haha

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal