Monday, June 18, 2012

Help !!!



                         
Okey aku memang tengah tension gila sekarang.
aku tak boleh nak access akaun Hotmail aku sebab dia cakap kene block.
siapalisssssssssss.






Why are you seeing this?

Someone may have used your account to send out a lot of junk messages (or something else that violates the Windows Live Terms of Service).   
We're here to help you get your account back.

What do you need to do?

We'll walk you through a few steps to verify that you own the account, then have you change your password in case someone else has been accessing your account. It should only take a few minutes and then you'll be unblocked and on your way.

We've cleaned your account settings

Often customers get here because someone else has access to your account and are using it without your knowledge to send spam. To protect you and your contacts, we've removed any Hotmail auto-replies or linked accounts you may have had.



Masalahnya Jumaat hari tu okey je.
takde pulak aku gatal2 tangan nak hantar spam2 ke email tak tentu pasal ke ape ke.
aku rasa aku check email last sabtu hari tu kot kat phone. okey jek.
apehal ari ni block pulak?
adoiiiiiiiiiiii.
sape lah yang guna akaun aku dok hantar2 email spam2 ni.


okay now is dia nak hantar code kat alternatif email aku untuk unblock akaun aku.





MASALAH nya sekarang is email tu aku dah lama gila tak guna.
aku rasa last aku bukak email tu adalah 4 tahun lepas kot.
so aku dah lupa password dia.
tapi aku ni bukan nya banyak sangat password.
semua password yang relevan aku dah try.
tak boleh jugak.
sampai kene block yahoo mail aku sebab banyak sangat error log in.



nak reset password pulak boleh. nanti dia hantar kat alternatif email.
MASALAHnya lagi sekarang dulu2 zaman jahiliah aku dulu, aku main taram je letak email kat alternatif email address tuh. email tu tak wujud pon.
terasa kebodohan nya sekarang.

okey sekarang aku memang stress gila !!

dah la hotmail aku tuh email terpenting aku.
camne ni? :(



ada sapa2 budak2 IT yang super pandai nak tolong hack akaun email aku ?
pehlissssssssssssssss.
atau ade sape2 ada solution lain??? (sampai 3 tanda soal. nampak tak camne dia punya serius)


I really need my hotmail account back :(




dah la hari ni Isnin.

semakin blue lah aku. hmmmm



okbai.


                                             


With Love : Syazwana Jamal :)


6 comments

June 18, 2012 at 10:04 AM

akak tak pandai, tak dapat nak tolong :'(

June 18, 2012 at 11:02 AM

ala akak budak IT super x pandai..kesian awak..kalau boleh akak nk tolong :(


mintak tolong cik abang la..kalau dia x reti kita ngamuk kat dia boleh x gitu?

June 18, 2012 at 11:09 AM

akak pun tataw la dik...dulu gmail akak kena block,last2 dia suh masuk phone no utk verified.

June 18, 2012 at 11:29 AM

alah..tak pernah kena cm gitu lak.. sian awok..

June 18, 2012 at 11:45 AM

sbb dh lama sgt kot xbukak, tu psl jd gitu..

June 19, 2012 at 9:30 AM

almk,tak dpt mmbntu la dear..

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal