Loading...

Wednesday, June 27, 2012

Typo



                             


Sejak2 Akram pakai smart phone ni aku rasa otak aku pon makin cergas.
mana taknye setiap kali whatsap setiap kali tu lah typo die bukan main banyak.
kemain lagi die dera otak aku untuk berfikir.
dah la die malas nak taip balik betulkan perkataan tu.
naseb baik aku memang dilahirkan pandai sejak kecit.
wakakakakaka. boleh bla.



eh biar lah nak puji diri sendiri pon kan.



okbai.
With Love : Syazwana Jamal :)


8 comments

June 27, 2012 at 11:25 AM

hahaha..akak pun selalu typo, mls nk btlkn..

June 27, 2012 at 12:47 PM

saya pun selalu sgt2 typo. typo itu lawak kdg2.

June 27, 2012 at 12:55 PM

untung larr bleh whatsap..
btw, typo tu biasa.. ha3

June 27, 2012 at 1:01 PM

Hehe saya pun selalu typo. Nak delete typo tertekan enter. Lps tu kena bahan.

June 27, 2012 at 4:30 PM

ekeke.. saya yg tak pakai smartphone pun selalu typo -,-'

June 27, 2012 at 6:05 PM

sentap aku.sentap sentap....

June 27, 2012 at 9:54 PM

hahahaha klaka! comel kan typo :D

June 30, 2012 at 9:18 AM

Mak aihhh... banyak betul typo nye... Hehehe

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal