Thursday, July 12, 2012

Belajar tinggi mana pon tapi kalau otak letak kat lutut memang payah.



                                   

si takde otak.


Tolong lah ye.
Kalau kau nak cepat ke, atau kat sana ada banyak gila parking kosong pon, kau still TAK BOLEH buat macam ni okey.
Diulangi TAK BOLEH !!! (tanda seru tiga kali maknenye Kak Wana tengah serius ni ye)
Kecuali kalau kau memang takde otak atau otak tak berfungsi atau kau gila barulah kau boleh.
tapi orang takde otak takkan boleh bawak kereta kan.



Ini nama nya orang lain bawak kereta kau pon sibuk nak bawak kereta.
Tapi orang lain bawak kereta tak menyusahkan orang lain.
Yang kau ni menyusahkan orang lain.
Bodohnya bertingkat-tingkat.


Naseb baik aku tak pancitkan je tayar dia.
so agak2 kalau korang jumpa kereta ni kat luar sila pancitkan tayar dia.
Harharhar.


Kejadian kat bangunan admin uniten.
sekian.




okbai.



                                               
With Love : Syazwana Jamal :)


17 comments

July 12, 2012 at 10:01 AM

dia lupa gunakan otak time tu..haha.

July 12, 2012 at 11:08 AM

amboiiii marah sungguh!...sabo..sabo..sabo...byk² selawat yer...tapi kalu aku la kan nmpk adegan² panas cam ni..lama da aku bom kan kete tu ngn tuan² dia sekali...HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!..baru ada akal!

July 12, 2012 at 11:37 AM

hehehe..sabo je la..pentingkan diri sendiri org ni..xperasan ke apa xtau la..

July 12, 2012 at 12:04 PM

agaknya otak dia tercicir la before sampai tempat parking tu..:) sebaiknya tutup no plat kereta tu.. kesian kat dia..kita bukan nak aibkan diakan, kita just nk ambil pengajaran..:) happy blogging ya..

July 12, 2012 at 12:24 PM

apa kata ko selit je celah tu biar keta dia calar..tp keta ko pun calar sekali lah =P

July 12, 2012 at 1:08 PM

pancitkan tayar kete die!
haha.

July 12, 2012 at 4:51 PM

macam ni la perangai yang dok ada kat penang ni..tambah2 ngan cina2 bangkai ni lagi laa perangai diorang cam hareemmmm penting diri sendiri

July 12, 2012 at 5:03 PM

mesti dia ingat dia bawak limosin kot :)

July 12, 2012 at 5:25 PM

bawak kereta besaq mana pung,
kalau undang undang fail tak guna juga


ihihks.

July 12, 2012 at 8:01 PM

ciskek betul lah kalau ade manusia mcm ni! kak, letak nota besar2 dekat wiper. keh keh keh. biar die reti bahasa sikit :P

July 12, 2012 at 9:00 PM

kalo ca, ca pon nak buat nota,letak kat wiper mcm izyan kata tu.hehe..'love letter'.. :p

July 12, 2012 at 9:00 PM

ini memey boleh mendatangkan kemarahan berganda >.<

July 13, 2012 at 9:44 AM

p/s: kan PM ada rasmi sbtu tu utk rasmi..tu kena ada sana start dari 6 ptg..huhu..

udahla tak pernh ke sana..mahu sesat t..haha.

July 13, 2012 at 9:45 AM

p/s: kan PM ada rasmi sbtu tu utk rasmi..tu kena ada sana start dari 6 ptg..huhu..

udahla tak pernh ke sana..mahu sesat t..haha.

July 13, 2012 at 10:01 AM

haah, ptg.. coz yui gerak ari sbtu..

July 13, 2012 at 2:27 PM

mmg jual ikan ni...agak2 la...

July 13, 2012 at 7:40 PM

Perghh!! Memang nampak marah sangat ni dear. Sebab nombor plat langsung tak dikaburkan. Hehehe... Akak rasa orang ni dapat lesen terbang la. Tu yang hentam kromo je tu :)

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal