Saturday, July 7, 2012

Just Instagram



                                   
My JUNIOR ! :)
Walaupon Junior kaler gelap tapi cepat je kotor. :(





Jambu batu cicah dengan kuah rojak Mak Bee. Pehhh marvelessss. Yummy !





The Grapes for triffle :)





Started missing Telok Kemang.
and also the girls !





Vanilla Coklat !
Vanilla untuk Akram and Coklat of coz untuk aku.





A will always be beside S and near to W too. :)






Berry !
Thanks erin !
Nak tunggu Akram bawak pergi Cameron lama betul. Mencik !






Kerepek pagoda. Kalau malas nak lunch layan ni je kat opis. Actually hari2 pon malas nak turun lunch >.<










                                      



With Love : Syazwana Jamal :)


9 comments

July 7, 2012 at 6:01 PM

nanti wat entry resepi triffle awak pulak

July 7, 2012 at 8:26 PM

pandai buat triffle ke ?
neway bley masuk uda&dara cornetto nie. hehe

July 7, 2012 at 10:14 PM

terliur tengok buah-buah tu :)

July 7, 2012 at 11:24 PM

nk es krem! nk es krem!!!

July 8, 2012 at 2:37 AM

sedap jambu cecah kuah rojak..
akk pun suka eskrem coklat..sedap...;)

July 8, 2012 at 5:38 PM

sedapnye..dah la pose ni..huhu..
dah ready ke nak puasa?

July 9, 2012 at 7:45 AM

sedapnya colek buah...

July 9, 2012 at 9:10 AM

perghhh!!

July 10, 2012 at 10:07 AM

sedpnye..teringin nk nyicah..

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal