Loading...

Wednesday, August 15, 2012

Just Instagram 2



                                   

Sape suka penimbang? Aku tanak kawan ngan korang yang suka penimbang. haha ! boley camtu? Orang kurus benci penimbang bila timbang berat tak naik2. Orang tak berapa nak kurus lagi lah benci penimbang. Kesian kau wahai penimbang.




Masa pindah rumah. Nama dia Terry. Haha ! Panjang cerita macam mana boleh bagi nama Terry. Hehehe.




First time nak rasa Almond Biscotti. Beli kat pasar ramadhan kat pantai dalam. RM20. mahal ! naseb baik sedap. bagi Akram rasa. dia pon suka. Tak sempat nak tunggu raya licin. Terpaksa order lain :P




Masa ni tengah gaduh ngan Akram. Wakakaka. Perempuan beselah kalau gaduh mulalah nak up gambar2 ceni. Aku lettew bukan orang lain pon.




Operasi mem-burn lagu2 raya ke dalam cd. Jadi semakin semangat nak balik kampung. hoyeah !!




Hari tu pergi pasar ramadhan Bangi saje try mee rebus makcik ni. sedap gila !! kuah sangat pekat. memang kalau beli kat pasar malam KL takkan jumpa mee rebus macam ni. Mee rebus kat KL semua cair. tak feel langsung nak makan. Tapi esoknya ingat nak try mee kari dia tetiba makcik ni tak meniaga pulak. hmmmm




walaupon 28C tetap rasa macam 35C. bahang sangat !




Taraaaaaaaaaaaaa !! Almond Biscotti yang sampai semalam. 5 balang sekali aku order. naseb baik ade lagik. husband akak tu siap buat delivery kat opis aku lagik. hehehe.




Giant yang memang selalu bermasalah. -____-
Kalau kat Johor panggil kerepek bawang. tempat lain tak sure pulak.





                                                             


With Love : Syazwana Jamal :)


6 comments

August 15, 2012 at 1:16 PM

nampak macam sedap la almond biscotti tu..:)

erkk..kerepek ubi?huhu

August 15, 2012 at 1:31 PM

krim slm pelok ciom kat terry..
kehkeh

August 15, 2012 at 4:32 PM

meh sebalang almond biscoti 2. hehe

August 17, 2012 at 11:02 AM

Tu dia.. Burn cd berabis nih.. MM pon mencik naik penimbang.. Sebab timbang tak naik2.. Tak pon duk naik turun naik turun.. Yang stressnya naik sekilo, turunnya 2 kilo.. Dah, tang bilanya nak berisi sikit.. Mencik ar!

Oh, btw kad raya yang dear bagi tu MM dah update masuk blog kat entri ni -->

http://pape-jer.blogspot.com/2012/08/assalamualaikum-hari-tu-aku-ada-janji.html

Jemput singgah.. ^_^

August 27, 2012 at 10:03 AM

akak pun benci penimbang...huhuu

slmt hari raya syazwana....salah silap akak minta maaf ye...

August 28, 2012 at 7:22 AM

kalau ada penimbang, hari2 nak timbanng. haha :P

almond biscotti mcm sodap je. nak sikit. lalalala~

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal