Loading...

Friday, November 23, 2012

Antara golongan manusia yang tak pernah nak cakap tak. Lucky me.







Walaupon Akram adalah manusia yang tidak praktikal balik-balik kerjanya asyik je nak menganjing aku bila aku ade kat depan mata dia, tapi Akram adalah contoh manusia yang tak pernah nak cakap tak pada aku. Lucky me. Yess :)
Walupon permintaan aku adalah sangat merepek dan kebudak-budakan tapi seboleh-bolehnya dia akan cakap 'ye'
Seingat-ingat aku memang dia tak pernah kot cakap tak.
Selalunya dia akan cakap 'yes'. Kalau dia busy pon dia akan cakap 'okey nanti kite tengok macam mana k'


Thats why I Love him ! Wiwiwiwiwiiwi. *pitam*
Harap2 sampai bila2 lah dia macam tu

Dan disebabkan dah lama tak tengok wayang, this week aku ajak dia tengok Twilight.
Even aku dah tau ending dia yang nanti Jacob kawen dengan anak Bella. Pastu yang dorang lawan2 tu semua ilusi je kot. *eh terbagi tau pulak.* Tapi aku tetap nak tengok. Hihi.




Nah yang takde kerja tu.







Dan malam ni kalau jadi nak pergi makan ketam. Yeay !!
Walaupon aku tak berapa suka sangat makan ketam ni sebab leceh nak buang kulit dia segala tapi aku suka menyibuk dia makan dengan kawan dia. Hahahaha!



Ok tadi bos cakap start next week aku kene over time sejam.
Tapi boleh claim la dengan company.
Sebab banyak sangat drawing yang nak kene siapkan. Haih.



So ape lagi. Stop blogging and continue working please !

Baiklah.


okbai.




                                     


With Love : Syazwana Jamal :)


5 comments

November 23, 2012 at 12:25 PM

bagus betol akram ye....layan je...heheh....bakal suami mitahli le ni...

November 24, 2012 at 1:25 PM

tercapaikah impian anda? kini idaman anda bukan lagi impian
hanya di MARDI Station CH

November 26, 2012 at 9:47 AM

bagusnya, dia nk je kan.. bf akak, susah ajak berunding..haha

November 28, 2012 at 2:22 AM

Sweetnya dia ngan incit boifie.. =)

December 6, 2012 at 1:39 PM

kalau dia cakap NO, nanti wana nangis pulak. hehe

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal