Tuesday, December 4, 2012

Terima kasih la akak oi. Hihi





Tadi macam biasa setiap selasa akan ada akak cleaner datang bersihkan opis.
Masa aku tengah buat2 kerja tetiba akak cleaner tu tanya aku.


Akak cleaner : Wana, berat ko berapa?

Aku : 54kg kak. Kenapa?

Akak cleaner : Okey dah tak payah nak gemukkan badan lagi. Dah okey dah ni.

Aku : Akak. Sape nak gemuk orang nak kurus lagi lah. haha !

Akak cleaner : Eh apesal nak kurus lagi. Dah okey dah ni. Tak payah nak kurus lagik tak cantik.

Aku : Alah gemuk lah kak. Tanak lah. Nak kurus lagi sikit.

Akak cleaner : Ish ko ni. Cantik la macam ni. Kurus2 buat ape. Dah okey dah ni.




Baik lah kak.
I will take it as a compliment. :)



okbai.



                                       



With Love : Syazwana Jamal :)


11 comments

December 4, 2012 at 5:44 PM

ok dh 2..
kn kurus kering xcntek plak..
xyah kurus2 lg dh..
hoho

December 4, 2012 at 5:53 PM

Memang dah lawa dah badan Wana tu.. Kurus2 sangat macam MM ni pun tak lawa gak yunk.. Ni pun jenuh dah nak kasi naik berat badan, harem tak naik2.. Huhu~~

December 5, 2012 at 9:27 AM

haha,baik2.. bgs tu..

December 5, 2012 at 10:02 AM

btl la tu..akak kan pernah nmpk awk.. awk dh ok dh.. sedang² elok tu

December 5, 2012 at 10:10 AM

akak rply kt cni ye.. blogger droid tu awk kena install dari google play dl..


sbtu ni free.. nape?

December 5, 2012 at 10:11 AM

@Ezy Chiaki
tulah pasal.
tapi kite ni masih kategori comel lagik.
hahaha

December 5, 2012 at 10:16 AM

oryte!! akak on je sbb SR dkt dgn umah akak..hehehe

yunk...meh pm no kt emel akak..
mizzkechique@yahoo.com

December 5, 2012 at 10:30 AM

@Misz Mieza
lagik best boleh makan macam2 tapi tak gemuk.
wuwuuuuu.

December 5, 2012 at 11:14 AM

@MizzTina
yeay !
i will take it as a compliment too. hehehe

December 5, 2012 at 11:57 AM

perempuan xleh lari dr perkataan kurus...=_=

December 6, 2012 at 1:31 PM

lebih kurang je berat kita dik :)

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal